Vertaal deze website

Skadi World Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Hi kerel, leuk al die magneetstrippen in de keuken. Is het zeker meteen tijd voor een nieuwe deviatietabel? Ben je telefonisch nog wel bereikbaar wanneer je in de keuken staat? :-) :-) :-)
Hoop voor jullie dat het weer snel opknapt.
Tot over 3 weken, dan hoop ik dat het weer zeker beter is.

Jan08-12-2016 18:31

Dag Peter en Annelies,

Altijd weer leuk jullie te lezen en we kijken uit naar de webcambeelden.... dan zijn we helemaal niet meer weg te slaan van onze pc, dan varen we virtueel mee.

Veilige vaart.

Tony en Lieve

Tony en Lieve Willems²02-12-2016 07:20

Hoi, Annelies en Peter , heb je mailtje gelezen n.a.v. het feestje van Prorail , wat geweldig zo'n reis , best wel jaloers hoor. ga het allemaal uitgebreid bekijken. wel weer toeval dat wij in september vorig jaar 15 dagen in Porto Ottiolu zijn geweest. we zaten vlak achter de haven.De bergen daar verkennen is geweldig.
fantastisch eiland Sardinië. Geniet ervan Hans en Marian.

Hans en Marian Magnee15-10-2016 02:13

Dag Peter en Annelies
Wat een geweldig avontuur Peter. Heel leuk om op deze manier hernieuwd met je kennis te maken. Ik ga de komende dagen naar een reünie in Rotterdam met een studiegroep van enkele jaren geleden, maar blijf ju nu volgen d.m.v. deze nieuwsbrief. Goede vaart samen!
Hartelijke groet,
Jan Rombout

Jan Rombout06-10-2016 09:44

Hi Annelies en Peter,
Het blijven schitterende verhalen die dagelijkse belevenissen van jullie, daarbij valt mijn afgelopen week oostkust Engeland (bijna) in het niet. :-) Maar die 450 mijl langs Woolverstone, Woodbridge en Tidemill waren ook top. Daar weet jij natuurlijk alles van, de Engelse oostkust.
Goed dat jullie in Italie zijn, kan je weer een nieuwe taal gaan leren.

Tot over 4 weken in Rome, zet de Barolo maar vast koel. :-)

Jan

Jan de Bruin26-09-2016 20:51

Dag Peter en Annelies,

Met een flinke dosis gezonde jaloezie weer jullie schitterende nieuwsbrief gelezen.... het doet krieuwelen, maar onze tijd zal ook komen binnen enkele jaren.
Intussen genieten we mee met jullie avonturen....
Volgende week zullen we de dolfijnen vanuit de Kroatische wateren jullie kant uitsturen...

Tony & Lieve Willems²02-08-2016 09:50

Vanmorgen weer eens bijgelezen terwijl rest familie slaspt. Leuke verhalen. En ook weer duiken zo nu en dan. Gaaf. Hoop op mooie foto's.

Snorkelen als le in de buurt vak rotsige bodem zit is vast ook moo. Verder verrast door onvoorspelbaarheid weer. Realiseer me dat dat ook op de eilanden zelf speelt. Alleen is wind dan minder een probleem.

Veel plezier maar weer.

Joost Leendertz26-06-2016 08:46

Ha Peter, eindelijk na lange tijd bezoek aan de Skadi site. Mooi opgezet. Zo te zien vergaat het je/jullie goed. Zoals ik je ken had ik eigenlijk ook niks anders verwacht.
Blijf zeker genieten van dit leven (lukt zeker).
Grt Erwin

Erwin Pouw15-06-2016 08:50

Dag Peter en Annelies, wat een geweldig en mooie nieuwsbrief heb je geschreven, ik verbaasd me iedere keer weer over de hoge kwaliteit van opmaak van jullie website uitzonderlijk mooi en overzichtelijk, ik mag toch wel een beetje jaloers zijn toch ? lieve groet en goede vaart van Rinus en Ingrid van uit Horta Azoren wij hopen over een maand weer thuis te zijn ivm omstandigheden, met ons gaat het geweldig. !

Rinus en Ingrid Nieuwenhuize28-05-2016 18:21

hallo jullie , jammer te zien dat jullie in de drie vinger bocht liggen , en ik nu in holland ben , op dit moment sta ik op de kant in brouwershaven , ga van de week weer het water in , er zijn nog wel een paar kleine klusjes te doen , maar als vertrek datum , als het weer het toelaat , staat 20 juni vanuit stellendam , en ik denk aan eind augustus op mallorca te zijn , misschien zijn jullie dan nog in de buurt

groeten henk - escapade

www.sailescapade.com

henk van dijk - escapade15-05-2016 19:46

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [10]
Reactieformulier

Reactieformulier

Moorspots: Find info, photos and reviews for marinas and anchorages worldwide

 

SKADI GOES "GREECE" Skadi ligt in Crotone Calabrië. Begin april rijden we met de katten terug naar Skadi en beginnen aan seizoen 5. Klik hier voor---> Skadi route 2019

2020: terug naar Kroatie
2021: terug naar de Westelijke med
2022: terug naar Balearen, zuidelijk naar Andalusië, Portugal en in de winter doorvaren naar de Canarische eilanden
2023: Madeira, Azoren

 

 

van Ormos Varko naar Prèveza

Nieuws over onze reis en onze site

Skadi nieuws:

  • zo nu en dan wordt gewerkt aan de alinea: boeken en tips
  • 4/2/2019 bijgewerkt route 2018  klik hier route 2018 en Griekenland /havens ankerplaatsen info
  • Nieuwsbrief Griekenland:  deel 2 is onlangs verstuurd naar diegenen die zich er voor opgegeven hebben, deel 3 wordt eind februari verstuurd. Wil je ook de meest recente nieuwsbrief onvangen geef dan links onderaan deze pagina je e-mailadres op.
  • 18 maart geven wij een lezing op de Beneteau club.

 

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Skadi in de Literatuur

De Skadi, en wij, worden een paar maal vermeld in literatuur van zeilbladen en watersport sites. Hieronder kan je de verhalen teruglezen.

Skadi in Zilt 129

Skadi in Nauticlink editie 147 - februari 2017

Bezoekers vandaag: 26Laatste wijziging: 12-02-2019