Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Voor de 2e keer reageren, hihi eigen schuld hoor. Had ondertussen ook voor de nieuwsbrief ingevuld en ging eerst die verzenden ipv mijn reactie. Heb net jullie laatste verslagen gelezen, weer genoeg gebeurd he. Ja het is bij de camperaars hetzelfde hoor, de ervaring van wat ze allemaal uitspoken in de nacht. Wij die willen slapen, hun gaan spelen. Maar die nachtrust is zo fijn en belangrijk. Dat Peet door slaapt, pfff lijkt me heerlijk niets horen. Maar leuk te lezen allemaal, fij dat jullie lekker gegeten hebben, zelf houd ik niet van octopus, Geert wel. Wij net aangekomen in Mystaki,geweldige locatie, iets boven het zee niveau een prachtplek zwoel windje, schaduw echt zalig. Strandje beneden, hierna gaan we naar Lefkas. Weet niet hoe lang we hier blijven,zien wel. Jullie lekker verder genieten lieve beide.

Groetjes van ons😎

Geert en Ineke On Tour29-08-2019 14:48

Hoi Skadi,

Heb je een e-mail adres? Dan kan ik je een mooie foto sturen voor bij het 23mei verhaal. 😀⛵️.

Wat een nacht was dat hè 😀. De volgende nacht was het weer bal, al had ik (Karin)deze keer een Franse meneer die op zicht al heel dichtbij lag gevraagd om te verleggen. Gelukkig deed hij dat want dat had zeer zeker niet goed gegaan, hij lag al in de mooring lijn waar wij bang voor waren. S nachts zijn er 3 boten van anker af geslagen, gelukkig nergens schade.

En nu ga ik eens heerlijk alle blogjes lezen. Ben ik dol op.

Hartelijke groeten
De Nederlandse charter uit Korfos.
Karin en jawel...Peter

Karin28-08-2019 16:58

Dag lieve beide, moest even slikken vanmorgen, daar gaan jullie. Ik weet het verhaal dus snap het, maar jammer dat we even geen knuffel hebben kunnen geven. Fantastische dagen samen gehad, mooie gesprekken. We hebben vele eigenschappen die overeen komen, maar vooral, genieten. Genieten van wat het leven geeft en brengt nu, ons motto geniet van het leven het duurt maar even. Heb je verhaal gelezen, erg leuk. Hoop dat je weer de rust hebt Annelies. Samen met je kapitein gaat het helemaal goed komen, liefs van ons.

Geert en Ineke On Tour24-08-2019 21:50

Annelies en Peter en Skadi.
Wat een leuke belevenis om jullie aan de kade te ontmoeten. Een natuurlijke omgeving met een briesje in de haven van Katakolo. De leuke en open gesprekken over het reizen, over het water of op de weg. Wat een overeenkomsten, alles met hetzelfde doel. Ervaringen uitgewisseld. Het dagelijkse gebeuren, boodschappen, techniek, sociaal en natuurlijk de Lidl. Dank voor gastvrijheid. Jullie een behouden vaart met heel veel plezier en liefde. Groeten van Geert en Ineke.

Geert en Ineke on tour.21-08-2019 12:43

Dag Peter en Annelies,


Wat heerlijk om jullie te ontmoeten op Ermoini. Bedankt voor de hulp en de vele zeiltips! We zijn sinds zaterdag terug aan vaste wal, het was nog even heel spannend aan de bocht voor Poros. Toen we de motor startte hadden we geen vaarvermogen... na een spannend 'ankeren op zeil' bleek dat we onze schroef mistte.... gedepaneerd door het technisch team van dms... fantastische opvolging met duiker om een nieuwe schroef te plaatsen Als eerste zeilervaring kan dit tellen... maar we kijken naar jullie ervaringen om onze volgende bestemming te bepalen voor volgend jaar.

Als je in de winter rond gent bent van harte welkom!

Veel groeten en rustige vaart,

Alexander, Pleuntje en kids

Alexander18-08-2019 17:48

Hoi Peter en Annelies,

Wij genieten momenteel een weekje in jullie leuke woning in Vlissingen! Gelukkig is het hier eindelijk flink afgekoeld en alles staat lekker tegen elkaar open te luchten!

Wij gaan deze week lekker genieten! Groetjes en veel plezier op jullie mooie tocht!

Rick, Petra en Fenna Stoop27-07-2019 12:06

Hi Guys
Fancy coming over for a coffee? We are next to you now near Diaporos xx
Bryn
Fly-The-Coop

Bryn29-06-2019 09:13

Dag Annelies en Peter,
Bedankt voor het vertrouwen in onze "vaar-attidude"
Wij proberen "varen doe je samen" en respect naar anderen en hun materiaal hoog in het vaandel te dragen zowel naar de beroepsvaart als naar alle andere watersporters (met of zonder motor).
En zo hoort het ook... spijtig genoeg zitten er ook anderen op of langs het water die zichzelf het middelpunt van het heelal wanen en hiernaar ook handelen.

keep it safe (maar daar zijn we gerust in)
Lieve & Tony

Tony Willems14-06-2019 09:27

Hallo Skadi-crew,
Zojuist een inhaalslag gemaakt en weer helemaal bij met het lezen van jullie wederwaardigheden. Het was er echt weer voor: Den Haag is redelijk ontwricht na wat harde wind en harde buien. Tja. Dan zitten jullie er beter bij, hoewel misschien al wat aan de warme kant: de zomer moet nog komen.
Zo te lezen gaat het nog steeds allemaal naar jullie zin!
Jammer dat je nog geen Grieks spreekt, maar dat komt vast vanzelf als je daar een half jaar rond vaart.
We hopen dat alles goed gaat bij jullie. Het klinkt in elk geval wel goed!
Hier alles oké, er wordt niet gevaren met de Elf. maar Leo heeft al heel wat (wind)surfuren op zee gemaakt. En vaart nu ook geregeld mee als opstapper op (kleine) catamarans bij de surfclub.

Groetjes uit nat Den Haag
Thea & Leo

Thea & Leo12-06-2019 15:08

Beste mensen,

Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie website en vooral info over de nieuwe tax verplichtingen in Griekenland dit jaar. Wij zijn 3 weken geleden vertrokken uit Marina di Ragusa en inmiddels in Levkas. In Gouvia aan de nodige verlichtingen voldaan, niemand die er nog naar grvraagd heeft! Wij hebben nog 3 weken om de omgeving hier verder te verkennen. Wij laten onze Breehorn 41, Dutchess, bij Cleopatra in Preveza op de kant zetten (en ook wat onderhoud) en komen in september terug!! Voor jullie ook veel zeil- en ander plezier!

Hartelijke groet

Anneke en Jeroen Thijssen
www.dethijssens.tumblr.com

Dutchess10-06-2019 12:13

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [14]
Reactieformulier

Reactieformulier

TCFMARINE

SKADI NIEUWS: Skadi is in Ermioni en hervat binnenkort de vaart naar Volos

  • de eerste nieuwsbrief van seizoen 2021 is in de maak!
  • We hebben een zelf inbouw Airco aangeschaft bij The Climate factory. Deze is nu ingebouwd. Een verslag komt later op onze website.
  • Eind 2021 komt ons eerste boek uit
  • het blog over ons vertrek in 2015 en de reis 2016 en 2017 is in PDF-vorm te vinden op onze website
  • Beslissing: 2023 terug naar Spanje.

https://www.meteo.gr/ermioni

 

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 24Laatste wijziging: 24-07-2021