Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

hallo jullie , als je dit leest , zou je mij even kunnen emailen
groetjes
henk
mallorca
escapade

henk van dijk30-01-2017 13:55

Een unieke kans voor mij in het nieuwe jaar, als eerste in 2017 in het gastenboek van Skadi aan boord bij Peter en Annelies.
We blijven de verslagen met veel plezier lezen en leren voor als wij misschien ooit die kant op varen. Goede overwintering gewenst!

Henri08-01-2017 14:25

beste Annelies en Peter,

Ik wil jullie veel liefs toe wensen en geniet maar van jullie wereldreis.
Kaart en mail ontvangen. Met mij is alles goed, ik ga elke vrijdag met vrijwilliger Piet op stap lekker wat drinken en sigaren kopen.

ook de groeten van Hilde

Max van Kleef27-12-2016 21:29

Hallo globetrotters,
Met enige jalouzie lees ik jullie reisverslagen maar wel met veel plezier. Geweldig wat jullie allemaal meemaken en zien. Blijf vooral mailen, onze dank al vast hiervoor.
Groeten uit Vlissingen, Hans en Jeanette.

Hans en Jeanette27-12-2016 16:31

Dag Peter en Annelies,
Gefeliciteerd met het verschijnen van jullie artikel in Zilt. Mooi, kernachtig en prachtige foto's!
Sterkte met het najaar in de Med, je moet maar denken: altijd beter dan in NL nu. Fijne (feest-)dagen en tot horens,
Thea & Leo

Thea en Leo22-12-2016 12:09

jullie kombuis-avontuur met belangstelling gelezen. je moet natuurlijk niet van after 8's taart willen maken. (in een doosje zijn ze al erg ). dat rijsttafel wel lukt is logisch: een blauwe hap op zee! en nu aan de kerstkrans! god jul! (leve de vertaal-knop)

Marjolijn van der Jagt14-12-2016 15:36

Hi kerel, leuk al die magneetstrippen in de keuken. Is het zeker meteen tijd voor een nieuwe deviatietabel? Ben je telefonisch nog wel bereikbaar wanneer je in de keuken staat? :-) :-) :-)
Hoop voor jullie dat het weer snel opknapt.
Tot over 3 weken, dan hoop ik dat het weer zeker beter is.

Jan08-12-2016 18:31

Dag Peter en Annelies,

Altijd weer leuk jullie te lezen en we kijken uit naar de webcambeelden.... dan zijn we helemaal niet meer weg te slaan van onze pc, dan varen we virtueel mee.

Veilige vaart.

Tony en Lieve

Tony en Lieve Willems²02-12-2016 07:20

Hoi, Annelies en Peter , heb je mailtje gelezen n.a.v. het feestje van Prorail , wat geweldig zo'n reis , best wel jaloers hoor. ga het allemaal uitgebreid bekijken. wel weer toeval dat wij in september vorig jaar 15 dagen in Porto Ottiolu zijn geweest. we zaten vlak achter de haven.De bergen daar verkennen is geweldig.
fantastisch eiland Sardinië. Geniet ervan Hans en Marian.

Hans en Marian Magnee15-10-2016 02:13

Dag Peter en Annelies
Wat een geweldig avontuur Peter. Heel leuk om op deze manier hernieuwd met je kennis te maken. Ik ga de komende dagen naar een reünie in Rotterdam met een studiegroep van enkele jaren geleden, maar blijf ju nu volgen d.m.v. deze nieuwsbrief. Goede vaart samen!
Hartelijke groet,
Jan Rombout

Jan Rombout06-10-2016 09:44

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [11]
Reactieformulier

Reactieformulier

Moorspots: Find info, photos and reviews for marinas and anchorages worldwide

 

SKADI GOES "GREECE" Skadi vaart naar de stad Orei op Evia en daarna naar de stad Volos noordelijk in de Golf van Pagasitikos in het district Thessalië.

Klik hier voor---> 2019 Skadi route 2000 mijlen door Griekenland

2020: terug naar zuid Dalmatie/rondje Sicilië overwinteren op de boot in Marina di Ragusa
2021: Italiaanse westkust Balearen, Barcelona
2022: zuidelijk naar Andalusië, Portugal en in de winter doorvaren naar de Canarische eilanden
2023: Madeira, Azoren

 

 

Nieuws over onze site en de reis - naar de 11.000 mijlen

DEKPA en E-TEPAI

Naast de gebruikelijke Dekpa, vaarvergunning Griekenland, gaat Griekenland een extra belasting heffen. E-Tepai  www.aade.gr/polites/etepai

Het is Skadi gelukt om te registreren zie ---> Skadi website Griekenland algemeen/ belasting voor de instructies op onze site: registreren, formulieren afdrukken (bij online betalen niet nodig maar wij bewaren ze als bewijs van registratie), naar de bank. Wij hebben online betaald maar onze bank stortte het geld terug omdat de Griekse bankrekening niet goed zou zijn. Wij hebben daarna E-Tepai cash betaald in een postkantoor.

Uitschrijven uit Griekenland: Ons is tevens door de authoriteiten in Gouvia gezegd dat wij als EU inwoners ook behoren uit te checken uit Griekenland, en stempels halen bij de haven authoriteiten, zodat de Griekse overheid min of meer gerechtvaardigd is om de volgende keer bij binnnenkomst de 15,= euro "entry money" kan vragen.

Korinthe kanaal: het gerucht gaat dat de kosten met 24% zijn verhoogd. Dat is niet waar. Wij hebben niet meer betaald dan vorig jaar. (Skadi 12 meteer-189 euro) Wel moet je opletten of je in weekend of op een feestdag door het Korinthe kanaal vaart, dan betaal je wel 24-30% meer! De website is er heel duidelijk over.http://aedik.gr/transit fees

De Oude Evripos brug Evia-Chalkida zie website https://olne.gr/en/ timetable transit info

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Skadi in de Literatuur

De Skadi, en wij, worden een paar maal vermeld in literatuur van zeilbladen en watersport sites. Hieronder kan je de verhalen teruglezen.

Skadi in Zilt 129

Skadi in Nauticlink editie 147 - februari 2017

Skadi Interview in Moorspots Blog

 

Bezoekers vandaag: 82Laatste wijziging: 15-06-2019

Andere vertrekkers