Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Dag Peter en Annelies, wat een geweldig en mooie nieuwsbrief heb je geschreven, ik verbaasd me iedere keer weer over de hoge kwaliteit van opmaak van jullie website uitzonderlijk mooi en overzichtelijk, ik mag toch wel een beetje jaloers zijn toch ? lieve groet en goede vaart van Rinus en Ingrid van uit Horta Azoren wij hopen over een maand weer thuis te zijn ivm omstandigheden, met ons gaat het geweldig. !

Rinus en Ingrid Nieuwenhuize28-05-2016 18:21

hallo jullie , jammer te zien dat jullie in de drie vinger bocht liggen , en ik nu in holland ben , op dit moment sta ik op de kant in brouwershaven , ga van de week weer het water in , er zijn nog wel een paar kleine klusjes te doen , maar als vertrek datum , als het weer het toelaat , staat 20 juni vanuit stellendam , en ik denk aan eind augustus op mallorca te zijn , misschien zijn jullie dan nog in de buurt

groeten henk - escapade

www.sailescapade.com

henk van dijk - escapade15-05-2016 19:46

hallo jullie , net je blog ontvangen en gelezen , jullie nu niet meer zo ver weg van mallorca , ik vlieg op 28 april naar holland , ga in scharrendijke uit het water , ben in mei weer op het haringvliet en rond 20 juni vertrek vanuit stellendam , hoop eind augustes begin september op mallorca te zijn , mochten jullie in die tijd op mallorca zijn , ben je van harte welkom op de koffie , mijn finca ligt ergens in de buurt van inca

groeten henk van dijk

www.sailescapade.com

henk van dijk20-04-2016 13:16

Appie gedownload en nu kunnen we ook en route zien waar jullie uithangen! Goede vaart.

Miriam en Jan19-03-2016 12:24

Zet ff een extra zeiltje bij op die drijvende caravan! We zijn erg benieuwd naar de Portugese tongval van Peter en de nachtwachten van Annelies. :-) CUsoon!

Enneuh... hoezo zijn twee masten niet beter dan één?

Mark (Bolle)14-03-2016 18:15

hallo jullie , heb jullie blog gelezen , ben eigenlijk best wel versteld van hoeveel zeilers er onderweg zijn
zelf ga ik deze zomer ook vertrekken ergens eind juni vanuit stellendam , en hoop dan eind augustus op Mallorca aan te komen , ik woon namelijk op Mallorca , al meer als 30 jaar , om dan in 2017 de zomermaanden naar croatie en griekenland te zeilen , en dan de wintermaanden richting Caribe , waar ik 5 - 6 wil verblijven en probeer zover mogelijk richting hallifax en new foundland te komen , mijn boot is een 41 voet spirit , ik hoop van jullie te horen , zou leuk zijn jullie te ontmoeten onderweg of misschien op Mallorca , groeten henk van dijk - escapade

henk van dijk01-03-2016 14:54

Hallo Annelies en Peter,

Fijn om jullie verhalen zo tijdens het ontbijt te lezen. Het prachtige Portugal, de leuke mensen aldaar, een schreeuwerige schipper en diens vrouw die er vandoor lijkt te gaan in de dingy.... En het spoor dat Odin kan trekken. Annelies die de kachel aanzet en snel terug duikt onder het dons. Alsof ik het allemaal kan zien!

En dan die kilo's die verdampt zijn! Goed zeg. En ik maar mijn fruitjes consumeren en de paaseitjes bevrijden uit diverse verpakkingen.... Toch maar eens een start maken met de suikerdeconsumptie. Jullie resultaten zijn aanstekelijk.

Lieve mensen, veel plezier weer en dank voor jullie verhalen!

Miriam Küsters28-02-2016 10:02

Hoi peter en annelies, wat heerlijk om lekker in de haven met zon tot maart te blijven....
Beter dan nederland, waar het kwakkelen is. Albufeira ken ik ook van de 80er jaren met de escudo's.
Geniet, groeten, khik

Khik03-02-2016 12:22

Zocht jullie op basis van de AIS op, maar zag dat die nog in Maassluis stond. En verder was er nog geen ship-wiki gevuld.

Wel erg leuk om jullie verrichtingen zo te kunnen volgen. En het lukt niet om even aan te wippen.
Net een maand te laat komen we in de Algarve, en te vroeg op Tenerife.

Genietse maar weer!

Joost27-01-2016 20:24

Hoi Peter en Annelies, op de eerste plaats de beste wensen voor het nieuwe jaar. Hopelijk wordt het een voordewinds jaar. Leuk om jullie verhalen te lezen en ook te zien dat jullie zo tevreden zijn met de boot. Als nieuwe Oceanis 40 bezitter spreekt ons dat aan.

Groeten Bert en Margreet

Bert Mannes en Margreet01-01-2016 23:48

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [10]
Reactieformulier

Reactieformulier

Moorspots: Find info, photos and reviews for marinas and anchorages worldwide

 

SKADI GOES "GREECE" Skadi ligt in Crotone Calabrië. We zijn de boot aan het inruimen en klaar maken voor vertrek naar Griekenland.

Klik hier voor---> Skadi route 2019

2020: terug naar zuid Dalmatie/rondje Sicilië
2021: Italiaanse westkust Balearen, Barcelona
2022: zuidelijk naar Andalusië, Portugal en in de winter doorvaren naar de Canarische eilanden
2023: Madeira, Azoren

 

 

SY Skadi in Crotone

Nieuws over onze reis en onze site

Bijgewerkt op de site: de alinea voorbereiding reis 2019 Griekenland

  • zo nu en dan wordt gewerkt aan de alinea: boeken en tips
  • info en route over onze Griekenland route 2018 vind je nog onder "Havens/ankeren"
  • Nieuwsbrief Griekenland deel 4 is verstuurd. Klik hier voor ---> de nieuwsbrieven Griekenland deel 1 t/m 3  Wil je ook de meest recente nieuwsbrief onvangen geef dan links onderaan deze pagina je e-mailadres op.

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Skadi in de Literatuur

De Skadi, en wij, worden een paar maal vermeld in literatuur van zeilbladen en watersport sites. Hieronder kan je de verhalen teruglezen.

Skadi in Zilt 129

Skadi in Nauticlink editie 147 - februari 2017

Bezoekers vandaag: 26Laatste wijziging: 22-04-2019

Andere vertrekkers