Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Hallo globetrotters, even jullie verhalen weer bijgelezen. Niet alles gelezen nog omdat wij veel rijden. Maar gelukkig hoop dat de stress van Freya voor jullie over is. Dat hij langzamerhand weer de oude aan het worden is. Dat weer weet ook wat, niets voor mij hoor, knap van jullie hoor dat je het allemaal zo oppakt.

Die huishoudelijke klussen hebben wij ook weer gehad, nu langzaam op weg naar huis. Volgend weekend willen we thuis zijn. Wij hopen dat jullie een goede overtocht hebben , dat het weer zich rustig houd.

Lieve groet Geert en Ineke.

Geert en Ineke On Tour21-09-2019 19:46

Hallo Peter en Annelies,
Fijn dat je gisteren belde, Peter. We duimen dat Freya snel en goed opknapt van alle zorgen en medicatie. Arme kat!
Hopelijk gaat het allemaal goed en kunnen jullie doorvaren volgens plan.
In elk geval nog goede dagen in Griekenland en een mooie oversteek straks naar Crotone.
Groet van ons,
Thea & Leo

Thea17-09-2019 17:48

Hi Peter & Annelies
Wij zijn momenteel ook in de Ionian end volgen jullie website met veel plezier met alle uitstekende informatie. We waren van plan om een portable ac unit en een Honda generator kopen. Kan je info geven waarom jullie overgaan naar inbouw.
Met vriendelijke groet en sterkte met de kat.
Joan & Bert

Joan & Bert / SY Torami17-09-2019 13:18

We duimen mee voor Freija...
Alleszins ze heeft bij jullie de best mogelijke verzorging.

Lieve & Tony17-09-2019 12:59

Hallo lieve beide, met veel plezier jullie avonturen weer gelezen. Fijn dat alles goed gaat, herken aantal dingen wel hoor. Dat krijg je ook wel als je lang van huis bent, en de dingen soms niet gaan zoals je bedacht had. Maar ook daar kom je overheen, jullie hebben een prachtige reis in ieder geval achter de rug. Wij vinden het overal nog best druk met boten. Wel veel huurboten, nu ook hier. Leuk om te zien allemaal. Hoop dat het weer beetje gunstig blijft voor jullie, geniet verder.
Lieve groet van ons.

Geert en Ineke On Tour12-09-2019 17:32

Net jullie verslag gelezen, het gaat jullie goed. Net als bij ons, genieten van het iets koelere weer. De nachten minder warm, hier op de camping onder de bomen lekker donker en met alle ramen open, lekker koel. Dus goed slapen, net als bij jullie. Fijn dat jullie nu lekker verder gaan genieten, de mooie baaien en het zwoele weer. Blijf lekker verder genieten op de boot, doen wij dat in de camper. Dag Water, lieve groet van Land 😙

Geert en Ineke On Tour07-09-2019 14:14

Hallo bemanning van de Skadi, heb net weereven jullie verhalen gelezen, erg leuk weer te lezen. Die stappen erg goed van jullie hoor, moet soms ook even gebeuren he. De benen lekker strekken. Ook wat betreft de liggelden, eigenlijk weer net als bij ons, soms is het redelijk het camping geld, soms belachelijk. Ook bij ons belangrijk, is het populair gebied of niet. Scheelt veel, hoog en laagseizoen, maar ook de gratis plekken zijn er. Bijv.waar we jullie ontmoet hebben. Wij zien elkaar snel, lieve groet van ons.

Geert en Ineke On Tour02-09-2019 16:30

Voor de 2e keer reageren, hihi eigen schuld hoor. Had ondertussen ook voor de nieuwsbrief ingevuld en ging eerst die verzenden ipv mijn reactie. Heb net jullie laatste verslagen gelezen, weer genoeg gebeurd he. Ja het is bij de camperaars hetzelfde hoor, de ervaring van wat ze allemaal uitspoken in de nacht. Wij die willen slapen, hun gaan spelen. Maar die nachtrust is zo fijn en belangrijk. Dat Peet door slaapt, pfff lijkt me heerlijk niets horen. Maar leuk te lezen allemaal, fij dat jullie lekker gegeten hebben, zelf houd ik niet van octopus, Geert wel. Wij net aangekomen in Mystaki,geweldige locatie, iets boven het zee niveau een prachtplek zwoel windje, schaduw echt zalig. Strandje beneden, hierna gaan we naar Lefkas. Weet niet hoe lang we hier blijven,zien wel. Jullie lekker verder genieten lieve beide.

Groetjes van ons😎

Geert en Ineke On Tour29-08-2019 14:48

Hoi Skadi,

Heb je een e-mail adres? Dan kan ik je een mooie foto sturen voor bij het 23mei verhaal. 😀⛵️.

Wat een nacht was dat hè 😀. De volgende nacht was het weer bal, al had ik (Karin)deze keer een Franse meneer die op zicht al heel dichtbij lag gevraagd om te verleggen. Gelukkig deed hij dat want dat had zeer zeker niet goed gegaan, hij lag al in de mooring lijn waar wij bang voor waren. S nachts zijn er 3 boten van anker af geslagen, gelukkig nergens schade.

En nu ga ik eens heerlijk alle blogjes lezen. Ben ik dol op.

Hartelijke groeten
De Nederlandse charter uit Korfos.
Karin en jawel...Peter

Karin28-08-2019 16:58

Dag lieve beide, moest even slikken vanmorgen, daar gaan jullie. Ik weet het verhaal dus snap het, maar jammer dat we even geen knuffel hebben kunnen geven. Fantastische dagen samen gehad, mooie gesprekken. We hebben vele eigenschappen die overeen komen, maar vooral, genieten. Genieten van wat het leven geeft en brengt nu, ons motto geniet van het leven het duurt maar even. Heb je verhaal gelezen, erg leuk. Hoop dat je weer de rust hebt Annelies. Samen met je kapitein gaat het helemaal goed komen, liefs van ons.

Geert en Ineke On Tour24-08-2019 21:50

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [13]
Reactieformulier

Reactieformulier

SY Skadi vertrek uit Crotone eind juni 2020

Skadi is op vaart naar Ithaka via Preveza en Lefkas.

Crotone marina

Nieuws over onze website

Sailing News:

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Bezoekers vandaag: 24Laatste wijziging: 14-07-2020