Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Net jullie verslag gelezen, het gaat jullie goed. Net als bij ons, genieten van het iets koelere weer. De nachten minder warm, hier op de camping onder de bomen lekker donker en met alle ramen open, lekker koel. Dus goed slapen, net als bij jullie. Fijn dat jullie nu lekker verder gaan genieten, de mooie baaien en het zwoele weer. Blijf lekker verder genieten op de boot, doen wij dat in de camper. Dag Water, lieve groet van Land 😙

Geert en Ineke On Tour07-09-2019 14:14

Hallo bemanning van de Skadi, heb net weereven jullie verhalen gelezen, erg leuk weer te lezen. Die stappen erg goed van jullie hoor, moet soms ook even gebeuren he. De benen lekker strekken. Ook wat betreft de liggelden, eigenlijk weer net als bij ons, soms is het redelijk het camping geld, soms belachelijk. Ook bij ons belangrijk, is het populair gebied of niet. Scheelt veel, hoog en laagseizoen, maar ook de gratis plekken zijn er. Bijv.waar we jullie ontmoet hebben. Wij zien elkaar snel, lieve groet van ons.

Geert en Ineke On Tour02-09-2019 16:30

Voor de 2e keer reageren, hihi eigen schuld hoor. Had ondertussen ook voor de nieuwsbrief ingevuld en ging eerst die verzenden ipv mijn reactie. Heb net jullie laatste verslagen gelezen, weer genoeg gebeurd he. Ja het is bij de camperaars hetzelfde hoor, de ervaring van wat ze allemaal uitspoken in de nacht. Wij die willen slapen, hun gaan spelen. Maar die nachtrust is zo fijn en belangrijk. Dat Peet door slaapt, pfff lijkt me heerlijk niets horen. Maar leuk te lezen allemaal, fij dat jullie lekker gegeten hebben, zelf houd ik niet van octopus, Geert wel. Wij net aangekomen in Mystaki,geweldige locatie, iets boven het zee niveau een prachtplek zwoel windje, schaduw echt zalig. Strandje beneden, hierna gaan we naar Lefkas. Weet niet hoe lang we hier blijven,zien wel. Jullie lekker verder genieten lieve beide.

Groetjes van ons😎

Geert en Ineke On Tour29-08-2019 14:48

Hoi Skadi,

Heb je een e-mail adres? Dan kan ik je een mooie foto sturen voor bij het 23mei verhaal. 😀⛵️.

Wat een nacht was dat hè 😀. De volgende nacht was het weer bal, al had ik (Karin)deze keer een Franse meneer die op zicht al heel dichtbij lag gevraagd om te verleggen. Gelukkig deed hij dat want dat had zeer zeker niet goed gegaan, hij lag al in de mooring lijn waar wij bang voor waren. S nachts zijn er 3 boten van anker af geslagen, gelukkig nergens schade.

En nu ga ik eens heerlijk alle blogjes lezen. Ben ik dol op.

Hartelijke groeten
De Nederlandse charter uit Korfos.
Karin en jawel...Peter

Karin28-08-2019 16:58

Dag lieve beide, moest even slikken vanmorgen, daar gaan jullie. Ik weet het verhaal dus snap het, maar jammer dat we even geen knuffel hebben kunnen geven. Fantastische dagen samen gehad, mooie gesprekken. We hebben vele eigenschappen die overeen komen, maar vooral, genieten. Genieten van wat het leven geeft en brengt nu, ons motto geniet van het leven het duurt maar even. Heb je verhaal gelezen, erg leuk. Hoop dat je weer de rust hebt Annelies. Samen met je kapitein gaat het helemaal goed komen, liefs van ons.

Geert en Ineke On Tour24-08-2019 21:50

Annelies en Peter en Skadi.
Wat een leuke belevenis om jullie aan de kade te ontmoeten. Een natuurlijke omgeving met een briesje in de haven van Katakolo. De leuke en open gesprekken over het reizen, over het water of op de weg. Wat een overeenkomsten, alles met hetzelfde doel. Ervaringen uitgewisseld. Het dagelijkse gebeuren, boodschappen, techniek, sociaal en natuurlijk de Lidl. Dank voor gastvrijheid. Jullie een behouden vaart met heel veel plezier en liefde. Groeten van Geert en Ineke.

Geert en Ineke on tour.21-08-2019 12:43

Dag Peter en Annelies,


Wat heerlijk om jullie te ontmoeten op Ermoini. Bedankt voor de hulp en de vele zeiltips! We zijn sinds zaterdag terug aan vaste wal, het was nog even heel spannend aan de bocht voor Poros. Toen we de motor startte hadden we geen vaarvermogen... na een spannend 'ankeren op zeil' bleek dat we onze schroef mistte.... gedepaneerd door het technisch team van dms... fantastische opvolging met duiker om een nieuwe schroef te plaatsen Als eerste zeilervaring kan dit tellen... maar we kijken naar jullie ervaringen om onze volgende bestemming te bepalen voor volgend jaar.

Als je in de winter rond gent bent van harte welkom!

Veel groeten en rustige vaart,

Alexander, Pleuntje en kids

Alexander18-08-2019 17:48

Hoi Peter en Annelies,

Wij genieten momenteel een weekje in jullie leuke woning in Vlissingen! Gelukkig is het hier eindelijk flink afgekoeld en alles staat lekker tegen elkaar open te luchten!

Wij gaan deze week lekker genieten! Groetjes en veel plezier op jullie mooie tocht!

Rick, Petra en Fenna Stoop27-07-2019 12:06

Hi Guys
Fancy coming over for a coffee? We are next to you now near Diaporos xx
Bryn
Fly-The-Coop

Bryn29-06-2019 09:13

Dag Annelies en Peter,
Bedankt voor het vertrouwen in onze "vaar-attidude"
Wij proberen "varen doe je samen" en respect naar anderen en hun materiaal hoog in het vaandel te dragen zowel naar de beroepsvaart als naar alle andere watersporters (met of zonder motor).
En zo hoort het ook... spijtig genoeg zitten er ook anderen op of langs het water die zichzelf het middelpunt van het heelal wanen en hiernaar ook handelen.

keep it safe (maar daar zijn we gerust in)
Lieve & Tony

Tony Willems14-06-2019 09:27

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [13]
Reactieformulier

Reactieformulier

Skadi op de kant

Ons volgende artikel is verschenen in het tijdschrift Bootmagazine. Deze keer over onze 10 mooiste ankerplekken. Lees hier meer.

Skadi staat op de kant in Porto Vecchio Crotone. Op 23 oktober rijden wij naar Vlissingen in drie dagen tijd.

Dit was onze reis 2019 Griekenland .We hebben besloten de komende winter thuis de balans op te maken over de afgelopen 5 jaar reizen en plannen voor de komende jaren, financieel, emotioneel en fysiek. Dat betekent dat we nu geen route uitstippelen voor na 2020. Hierover meer in de nieuwsbrieven die we in de herfst/winter gaan uitsturen. In 2020 gaan we zeer waarschijnlijk terug naar Kroatië Zuid Dalmatië.

SY Skadi - Halkidiki/Sithonia/Diaporos/Agios Panagias/Lagonisi beach

Nieuws over onze website

Skadi website

  • Ons foto album Kroatië is geplaatst.
  • Foto album van  Montenegro is geplaatst
  • Foto albums Griekenland worden binnenkort geplaatst
  • Nieuwsbrief Griekenland reis 2019 is in de maak
  • DEKPA en E-TEPAI zie info en advies op onze pagina  https://www.zeilschip-skadi.nl griekenland-algemeen

 

 

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Skadi in de Literatuur

De Skadi, en wij, worden een paar maal vermeld in literatuur van zeilbladen en watersport sites. Hieronder kan je de verhalen teruglezen.

Skadi in Zilt 129

Skadi in Nauticlink editie 147 - februari 2017

Skadi Interview in Moorspots Blog

Bootmagazine nr 58: editie april/mei 2019

Bootmagazine nr 59: editie juni/juli 2019

Bootmagazine nr 60 editie augustus/september

 

Bezoekers vandaag: 136Laatste wijziging: 22-10-2019

Andere vertrekkers