Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Hallo Skadi-crew,
Zojuist een inhaalslag gemaakt en weer helemaal bij met het lezen van jullie wederwaardigheden. Het was er echt weer voor: Den Haag is redelijk ontwricht na wat harde wind en harde buien. Tja. Dan zitten jullie er beter bij, hoewel misschien al wat aan de warme kant: de zomer moet nog komen.
Zo te lezen gaat het nog steeds allemaal naar jullie zin!
Jammer dat je nog geen Grieks spreekt, maar dat komt vast vanzelf als je daar een half jaar rond vaart.
We hopen dat alles goed gaat bij jullie. Het klinkt in elk geval wel goed!
Hier alles oké, er wordt niet gevaren met de Elf. maar Leo heeft al heel wat (wind)surfuren op zee gemaakt. En vaart nu ook geregeld mee als opstapper op (kleine) catamarans bij de surfclub.

Groetjes uit nat Den Haag
Thea & Leo

Thea & Leo12-06-2019 15:08

Beste mensen,

Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie website en vooral info over de nieuwe tax verplichtingen in Griekenland dit jaar. Wij zijn 3 weken geleden vertrokken uit Marina di Ragusa en inmiddels in Levkas. In Gouvia aan de nodige verlichtingen voldaan, niemand die er nog naar grvraagd heeft! Wij hebben nog 3 weken om de omgeving hier verder te verkennen. Wij laten onze Breehorn 41, Dutchess, bij Cleopatra in Preveza op de kant zetten (en ook wat onderhoud) en komen in september terug!! Voor jullie ook veel zeil- en ander plezier!

Hartelijke groet

Anneke en Jeroen Thijssen
www.dethijssens.tumblr.com

Dutchess10-06-2019 12:13

Hallo Skadi crew,

Wat een leuke informatieve website. We zijn zelf ook op weg naar de middellandsezee en zijn Brest inmiddels gepasseerd. Leuk om jullie website te lezen!

Veel plezier in Griekenland.
Groetjes
Bart en Karijn.

Bart R30-05-2019 16:59

Hi Peter & Annelies,

Kwam net een artikeltje tegen in het Belgische Blad Boot Magazine.

Leuk om te lezen, het kriebelt weer!

Veel succes en plezier op met de volgende etappe.

groetjes Roel

Roel J. Berghuis05-04-2019 16:03

Hoi Peter en Annelies,

We waren zeer onder de indruk van jullie lezing op de ALV van de BCN. Het begint ons nu ook wel te kriebelen. Jullie TripCon logboek zag er erg mooi uit. Welke versie hebben jullie? Er is basic versie, een pro versie en een complete versie. Kunnen we komende zomer eens uit gaan proberen.

Wie weet in 2020........

Groet,

Joke Buddingh en Rob Querner
www.sybluepassion.nl

Joke Buddingh01-04-2019 16:45

Dag,
ik ben uitgever/redacteur van Bootmagazine België, een tweemaandelijks tijdschrift. Wij hebben een rubriek 'Zeilers onderweg'., maar zoveel Belgische zeilers zijn nu eenmaal niet onderweg en aangezien jullie nu even in Vlissingen resideren, heel dichtbij dus, wou ik vragen of wij een bijdrage over jullie reizen mogen publiceren in ons blad.
Misschien op basis van jullie lezing... of wat jullie willen. Ik kan een artikel samenstellen op basis van jullie blog en dan even voorleggen, zodat we jullie geen extra werk bezorgen.
We zouden het fijn vinden jullie inzichten te mogen delen met onze lezers. En natuurlijk ook jullie wonderbaarlijke poezen te kunnen voorstellen.
Vriendelijke groeten.
Leo.

Leo Van Dorsselaer / Bootmagazine
Zemstweg 10
1850 Grimbergen - België
T. 00 32 475 67 03 02

Leo Van Dorsselaer14-02-2019 17:59

Hoi,
wij hebben jullie leren kennen op de middellandse zeedag, En jullie lezing was mooi en informatief. Wij hebben jullie ook gesproken en zelfs bij het eten even gepraat, wij liggen met onze Calypso in de Marina Gauvia te Corfu, willen zoals jullie een stuk van Griekenland doen en daarna of in september naar sicilie.
Nu we de naam van het schip kennen, zullen we uitkijken, wanneer jullie in de buurt zijn.groeten Ronny en Floor.

Ronny en floor12-02-2019 15:28

Hi Skadi bemanning,

Leuk blog hebben jullie over Griekenland, onze bestemming voor komend jaar. Ik ga het komende winter goed lezen om de mooie plekjes eruit te halen. Wij liggen in Marina di Ragusa, zijn twee jaar onderweg vanuit NL in de Med met onze Dehler 47.
Ik zie dat jullie komend jaar Italië en Corsica willen doen, als je nog wat handige tips over ankerplaatsen en marinas wil voor Italië stuur ik ze graag even naar je toe.
Groet Hanjo en Marjon S/Y Passion
www.yachtpassion.nl

Hanjo Huzing03-10-2018 20:45

Hoi Annelies en Peter,

Leuk blog schrijven jullie!
Hebben jullie blog adres van Magda van Sy Viento gekregen.
Liggen naast hen In Marina di Ragusa. Wij zijn starters , hebben onze boot in juli in Rome gekocht . Liggen voor de winter in MDR en het plan is in het voorjaar naar Griekenland te gaan. Dus lezen met belangstelling jullie avonturen van dit jaar.

Groeten
Marco en Irana SY Allegra

Sy Allegra Marco en Irana03-10-2018 11:11

Ha Skadi-bemanning. Zo te zien zijn jullie net op tijd vertrokken uit Zakynthos. Vandaag (13-09-2018) was er een kleine aardverschuiving. Je zei het al, Peter: de aarde is daar erg onrustig. Behouden vaart en tot snel. Groet van ons. T&L

Thea & Leo13-09-2018 16:32

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [13]
Reactieformulier

Reactieformulier

SY Skadi in ankerbaai Sparti Kefalonia

Skadi staat op de kant in Porto Vecchio Crotone. Op 1 april 2020 rijden wij naar Crotone. Een week later varen wij naar Montenegro, en niet eerder bezochte plaatsen in Kroatië (slano, Peljesac, Kornaten, Rijeka), we bezoeken per huurauto Slovenië en varen terug naar Crotone over Venetië en de oost-Italiaanse kust. 10/12/2019 bijgewerkte GoogleKaart-->route 2020

Evia Griekenland

Nieuws over onze website

  • geplaatst in video's: Skadi door het Kanaal van Korinthe, klik hier voor directe link naar YouTube
  • in februari komt de volgende nieuwsbrief, nr.25 Griekenland "het stille noorden"
  • er wordt gewerkt aan het Artikel "Gasten aan boord, het recept voor succes?"

Nuttige recente info voor jouw Griekenland reis: DEKPA en E-TEPAI zie onze pagina  https://www.zeilschip-skadi.nl griekenland-algemeen

Laatste nieuws over Kroatie Cruising belasting voor jachten: https://www.zeilschip-skadi.nl tax en heffingen 2020

Veel actuele informatie betreffende de Middellandse Zee vindt je hier (in Duits)---> https://kreuzer-abteilung.org/news/

 

 

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Bezoekers vandaag: 133Laatste wijziging: 14-02-2020

Andere vertrekkers