Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Beste Peter en Annelies,

Een boek over jullie 1e jaar van bijna 500 pagina's... Ik dacht dat het over de afgelopen jaren zou gaan, 'dus' komen er nog meer?

Ik heb een aantal van jullie verslagen nogmaals gelezen, zeker die over zeilen langs de Kroatische kust die wij intussen ook aardig goed kennen; maar dan vanaf de bergen van Velebit, en de eenzame strandjes (ja, die zijn er) op o.a. Pag :-) Erg leuk om te zien hoe jullie het 'vanaf het water' zien; dat verschilt niet heel erg van wat wij zien en meemaken (prachtige natuur, lekker eten als je maar uit de toeristenoorden wegblijft).

Wat me vooral opviel is de overlast van wespen. Ik heb er in de jaren dat wij er komen wellicht 1 gezien...

Anyway, plannen zijn blijkbaar om weer die kant op te gaan. Geniet allereerst dan maar van het maken van de plannen, de rest komt vanzelf!

Hartelijke groet, Bert

Bert Hilberink13-01-2022 14:43

Het is een prachtig kijk- en leesboek geworden!!
Dikke proficiat !!

Lieve & Tony12-01-2022 17:17

Jeetje wat een avontuur weer daar midden op zee, pffff. Oma wacht een rondje hoor, wacht op de volgende chill tour waar dan ook. Laatste stukje nu voor jullie, Bon Route😍.

Ineke22-10-2021 09:11

Goedenmorgen saampjes. Na lange weken eindelijk terug in Italië. Afbouwen van een lange reis met geschiedenis en ervaringen. Werken, genieten, eenzaamheid, drukte, rust paniek, zo’n, zee,eten, drinken,slapen, moet ik nog doorgaan? In iedergeval weer gezond in Italië. Het laatste stukje nog. Geniet van de rust, de stilte en de zee. Groetjes. Chianti.

Geert20-10-2021 02:48

Congratulations on a very contentful website.
Thank you very much for your help, to release our anchor under water in Katakoló.
We wish you many pleasant boating experiences for the next years!
Anita, Richard & SY Cocktail

Anita & Richard06-10-2021 15:26

Dag lieve beide, heb even jullie verhalen weer bijgelezen, een feest allemaal. Gaat het al beter Annelies, hoop dat jullie nog genieten het weer is toch wel zeer wisselvallig overal. Geniet liefs van ons.😘😘🧿

Ineke04-10-2021 18:42

Goed om jullie verhalen te lezen! Balen voor Annelies die nog steeds tobt met haar kaak😢 wij zijn weer terug uit la Manga, heerlijk gehad! Boot uit t water geweest en weer schoon wat hard nodig was! Wij konden die paar dagen genieten van de gastvrijheid van Patrick en Anne wat heel gezellig was👍Nu met auto weer terug en voor Philip nog van alles te regelen...ik al aan t wennen aan mijn vrije pensioen leven😎🍀geniet daar en lieve groetjes van ons 😘

Lia en Philip20-08-2021 13:48

Goedenmorgen vrienden. Even een leuk contactje. Tja wat een trieste afgelopen dagen. Geëvacueerd van de camping naar Githion. Dan mochten we terug. Na alle lokale info hebben we besloten toch te vertrekken. Bleek een goede te zijn. Zitten nu aan precies de overzijde en kunnen Githion aan de overkant zien. Ook de nog steeds heersende branden. Het zeewater is vol met asdeeltjes. Jammer. Wel een leuk strandje hier in Bozo bracht. Rustig weer en een vrije plaats. Gaan door naar Elafonisos. We bekijken het dag voor dag. Jullie gaan lekker zo te lezen. Zonnetje mee, windje tegen. Golfjes laag en temperatuur hoog. Leuk om alles weer te lezen hoe het gaat. Blijf genieten en pak wat jullie pakken kunnen. Genieten is ook wel leuk. Groetjes van ons.
Geert en Ineke.

Geert en Ineke09-08-2021 10:02

Dag lieve beide, net weer wat fantastische verhalen gelezen, gaat goed allemaal he. Fijn dat de airco naar wens werkt. Wij ook met camper in Lousioskloof geweest, heb zelfde foto met kerkje in rots😜. Prachtige foto van Peter en de vis, wij nu paar dagen op camping aan zee in Kalamata heerlijk hier. Dan Mani, jullie lekker verder genieten van de mooie trip.😘

Ineke17-07-2021 11:03

Wat een vangst !
Prachtig
Nu nog zo een tonijn....voor de steakjes

Lieve & Tony10-07-2021 14:41

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [15]
Reactieformulier

Reactieformulier

Reizen zonder tijdsbestek

Het boek: "Reizen zonder Tijdsbestek" is vanaf begin 2022 maar kan nu besteld worden. Helaas is de gehele druk door het Boekengilde afgekeurd omdat de papierleverancier verkeerd papier heeft geleverd. In week 2 krijgen wij de boeken thuis waarna wij de boeken kunnen gaan verzenden.

Klik op bovenstaande foto voor het bestelmenu van ons boek.

  • Prijs van het boek is € 29,95
  • Verzendkosten Nederland € 4,50
  • Verzendkosten België € 5,70

Ophalen in Vlissingen kan uiteraard ook en zonder verzendkosten. Contante betaling is ook mogelijk, wel van te voren even bellen met 06 53 22 71 30

SKADI   info

  • We hebben een mooi vaarseizoen 2021 gehad; kijk op Google Maps Onze route
  • Kroatie reis 2022 krijgt meer vorm. Alle info over onze eerdere reis Kroatie Montenegro Italiaanse oostkust 2017 is te vinden op PDF en in het "hoofdje" Nieuwsbrieven zowel als onder het "hoofd" havens/ankerplaatsen. Wij hopen dezelfde fijne en budgetvriendelijke reis weer te maken dit jaar.
  • Voor Peloponnesos, Ionie, Egean zie ook onze routekaart https://www.google.com/maps/Skadi reis 2018
  • Schepen die wij o.a. volgen: Passion, Grey Hippo, Iskra, Gioconda, Sea Angel, Calypso

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 36Laatste wijziging: 24-01-2022