Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Ik heb jullie website al een tijdje geleden gebookmarkerd, misschien mag ik een korte vraag stellen. we zoeken een geschikte boot, hebben al wat gezien, maar overwegen nu de optie om een kleiner goedkoper schip te kopen in Nl en daarmee te vertrekken en dan in de middelandse zee iets te kopen wat groter en meer geschikt is om langer op te leven... (we hebben nu een vindo 32), het lijkt wel of de keuze daar groter is... Jullie zitten daar al een tijdje, Is dit een realistische keuze op basis van jullie ervaring om zoiets te plannen?? Of toch beter hier te blijven zoeken en dan pas te vertrekken?

Reactie zou super zijn.

Vriendelijke groet Rob en Judith

rob en judith16-06-2021 17:40

Nooit geweten dat je ook op een boot hard moet werken voordat je plezier kan hebben. Leuk om de voorbereidingen te hebben meegemaakt. Het poetsen is klaar, de koelkast gevuld en het bedje opgemaakt. Klaar voor een avontuur. Heel veel zon, wind en verkoeling toegewenst. Werken en genieten. Behouden vaart. We zien elkaar ergens in het zuiden. Trossen los.

Geert15-06-2021 08:25

Heerlijk om jullie verhalen weer te lezen, helemaal goed dat iets betere hotel, beetje luxe mag wel. Succes met alles, tot gauw.😻

Campervriendin02-06-2021 15:46

Wat is het toch weer goed om een verslag te lezen. Het werken op een schip is lijdzaam, hard en medogenloos. Had toch het idee dat jullie op vakantie zijn en moet ik lezen dat het werken is. Wel leuk om te lezen dat er dus ook op het water flapdrollen zijn die het vermaak verzorgen. Lekker dat jullie de tijd krijgen om alles voor te kunnen bereiden voor de overtocht en overwintering. Een goede vaart en voorspoedige thuisvaart. Veel plezier voor jullie beide.

Geert en Ineke18-10-2020 08:35

Heb even op jullie site gekeken. Ik heb tijdens deze trip het boek Op reis met de Hope (van droom naar 6 jaar reizen met zeilschip) van Joshua van Eijndhoven.
Lijkt me echt een boek voor jullie. Ik beschrijf het kort in mijn verslag van Plataria op Pindat.com van 28-8 weer te vinden via onze site
www.opstapmetdecamper.nl
Groetjes ina en Marinus uit “Paleros”

Ina en Marinus21-09-2020 16:37

haĺlo allebei. Blij dat jullie en de Skadi de orkaan goed doorstaan hebben. Wat goed, dat jullie op tijd een plek aan de wal hebben gezocht en gevonden als 'noodopvang'. Hopelijk hebben jullie en de boot weinig schade opgelopen. Het is in elk geval achteraf een spannende ervaring, maar het meemaken...
Groeten uit ons kikkerland, waar het ook een beetje eng begint te worden. Liefs, Thea & Leo

Thea en Leo20-09-2020 07:25

He lieve mensen,

Goed getimed! When sailing, always check the weather and watch the waves... Jullie tweede natuur gelukkig. Blij dat jullie er zo goed vanaf zijn gekomen. Dikke kus en knuffel, tot ergens dit jaar nog!

Miriam18-09-2020 21:47

Hallo daar, happy bonkers. Mooi op tijd het verslag gelezen. Bij jullie gebeurd er net een en ander. Tenminste ....... Wat een voorbereidingen om de eventuele storm de baas te kunnen blijven. Werk aan de winkel. Geweldig. Nog niet aan huis denken maar nog even door varen. Veel sterkte en een goede spanning toegewenst aan allen aldaar. Groetjes van ons beiden.
Geert en Ineke.

Geert16-09-2020 17:34

Hallo,

Wir wünschen Euch weiterhin ein schönen Segeltörn mit vielen guten und interessanten Erfahrungen. Uns hat es sehr gefreut, dass wir in Mesolonghi kurz ins Gespräch gekommen sind. Unser Charterboot geben wir heut ab - für unser zukünftiges, eigenes Boot habt Ihr uns gute Anregungen gegeben. In Hamburg seid ihr gerne willkommen.

Viele Grüße
Dieter und Elke

Elke und Dieter Jessen11-09-2020 14:22

Hoi lieve beide,

Wat een avonturen weer, hebben weer even bijgelezen, krijg je als je zelf ook op vakantie bent he. Zo te lezen gaat het goed en vermaken jullie je prima met de andere zeilers. Lekker blijven genieten.😘

Geert en Ineke On Tour28-07-2020 18:47

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [14]
Reactieformulier

Reactieformulier

TCFMARINE

SKADI NIEUWS: we zijn vertrokken uit Cotone en de eerse 150 mijlen zijn naar oost Corfu. Het Korinthe kanaal is gesloten dus onze 2021 reis gaat om de Peloponnesos.

  • We hebben een zelf inbouw Airco aangeschaft bij The Climate factory. Na de inbouw zetten we een inbouwverslag op onze site.
  • Eind 2021 komt ons eerste boek uit
  • het gehele blog over ons vertrek in 2015 alsmede over de reis in 2016 en 2017 is voortaan in PDF-vorm te vinden op onze website
  • Beslissing: 2023 terug naar Spanje.

Winteryard in Crotone https://www.portovecchioservice.it/en/

We stayed for the 4th winter in the yard of Porto Vecchio of Elio Balzano. It s a pleasure to have the Skadi on this yard, Elio is a master with his crane and the crew is very professional and helpfull and the price is very good. Next winter we will go back for the 5th time.

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur vanaf juni 2021. De boekingskalender gaat ook open voor april/mei afhankelijk van Corona ontwikkelingen. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 71Laatste wijziging: 18-06-2021