Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Hallo lieve beide, met veel plezier jullie avonturen weer gelezen. Fijn dat alles goed gaat, herken aantal dingen wel hoor. Dat krijg je ook wel als je lang van huis bent, en de dingen soms niet gaan zoals je bedacht had. Maar ook daar kom je overheen, jullie hebben een prachtige reis in ieder geval achter de rug. Wij vinden het overal nog best druk met boten. Wel veel huurboten, nu ook hier. Leuk om te zien allemaal. Hoop dat het weer beetje gunstig blijft voor jullie, geniet verder.
Lieve groet van ons.

Geert en Ineke On Tour12-09-2019 17:32

Net jullie verslag gelezen, het gaat jullie goed. Net als bij ons, genieten van het iets koelere weer. De nachten minder warm, hier op de camping onder de bomen lekker donker en met alle ramen open, lekker koel. Dus goed slapen, net als bij jullie. Fijn dat jullie nu lekker verder gaan genieten, de mooie baaien en het zwoele weer. Blijf lekker verder genieten op de boot, doen wij dat in de camper. Dag Water, lieve groet van Land 😙

Geert en Ineke On Tour07-09-2019 14:14

Hallo bemanning van de Skadi, heb net weereven jullie verhalen gelezen, erg leuk weer te lezen. Die stappen erg goed van jullie hoor, moet soms ook even gebeuren he. De benen lekker strekken. Ook wat betreft de liggelden, eigenlijk weer net als bij ons, soms is het redelijk het camping geld, soms belachelijk. Ook bij ons belangrijk, is het populair gebied of niet. Scheelt veel, hoog en laagseizoen, maar ook de gratis plekken zijn er. Bijv.waar we jullie ontmoet hebben. Wij zien elkaar snel, lieve groet van ons.

Geert en Ineke On Tour02-09-2019 16:30

Voor de 2e keer reageren, hihi eigen schuld hoor. Had ondertussen ook voor de nieuwsbrief ingevuld en ging eerst die verzenden ipv mijn reactie. Heb net jullie laatste verslagen gelezen, weer genoeg gebeurd he. Ja het is bij de camperaars hetzelfde hoor, de ervaring van wat ze allemaal uitspoken in de nacht. Wij die willen slapen, hun gaan spelen. Maar die nachtrust is zo fijn en belangrijk. Dat Peet door slaapt, pfff lijkt me heerlijk niets horen. Maar leuk te lezen allemaal, fij dat jullie lekker gegeten hebben, zelf houd ik niet van octopus, Geert wel. Wij net aangekomen in Mystaki,geweldige locatie, iets boven het zee niveau een prachtplek zwoel windje, schaduw echt zalig. Strandje beneden, hierna gaan we naar Lefkas. Weet niet hoe lang we hier blijven,zien wel. Jullie lekker verder genieten lieve beide.

Groetjes van ons😎

Geert en Ineke On Tour29-08-2019 14:48

Hoi Skadi,

Heb je een e-mail adres? Dan kan ik je een mooie foto sturen voor bij het 23mei verhaal. 😀⛵️.

Wat een nacht was dat hè 😀. De volgende nacht was het weer bal, al had ik (Karin)deze keer een Franse meneer die op zicht al heel dichtbij lag gevraagd om te verleggen. Gelukkig deed hij dat want dat had zeer zeker niet goed gegaan, hij lag al in de mooring lijn waar wij bang voor waren. S nachts zijn er 3 boten van anker af geslagen, gelukkig nergens schade.

En nu ga ik eens heerlijk alle blogjes lezen. Ben ik dol op.

Hartelijke groeten
De Nederlandse charter uit Korfos.
Karin en jawel...Peter

Karin28-08-2019 16:58

Dag lieve beide, moest even slikken vanmorgen, daar gaan jullie. Ik weet het verhaal dus snap het, maar jammer dat we even geen knuffel hebben kunnen geven. Fantastische dagen samen gehad, mooie gesprekken. We hebben vele eigenschappen die overeen komen, maar vooral, genieten. Genieten van wat het leven geeft en brengt nu, ons motto geniet van het leven het duurt maar even. Heb je verhaal gelezen, erg leuk. Hoop dat je weer de rust hebt Annelies. Samen met je kapitein gaat het helemaal goed komen, liefs van ons.

Geert en Ineke On Tour24-08-2019 21:50

Annelies en Peter en Skadi.
Wat een leuke belevenis om jullie aan de kade te ontmoeten. Een natuurlijke omgeving met een briesje in de haven van Katakolo. De leuke en open gesprekken over het reizen, over het water of op de weg. Wat een overeenkomsten, alles met hetzelfde doel. Ervaringen uitgewisseld. Het dagelijkse gebeuren, boodschappen, techniek, sociaal en natuurlijk de Lidl. Dank voor gastvrijheid. Jullie een behouden vaart met heel veel plezier en liefde. Groeten van Geert en Ineke.

Geert en Ineke on tour.21-08-2019 12:43

Dag Peter en Annelies,


Wat heerlijk om jullie te ontmoeten op Ermoini. Bedankt voor de hulp en de vele zeiltips! We zijn sinds zaterdag terug aan vaste wal, het was nog even heel spannend aan de bocht voor Poros. Toen we de motor startte hadden we geen vaarvermogen... na een spannend 'ankeren op zeil' bleek dat we onze schroef mistte.... gedepaneerd door het technisch team van dms... fantastische opvolging met duiker om een nieuwe schroef te plaatsen Als eerste zeilervaring kan dit tellen... maar we kijken naar jullie ervaringen om onze volgende bestemming te bepalen voor volgend jaar.

Als je in de winter rond gent bent van harte welkom!

Veel groeten en rustige vaart,

Alexander, Pleuntje en kids

Alexander18-08-2019 17:48

Hoi Peter en Annelies,

Wij genieten momenteel een weekje in jullie leuke woning in Vlissingen! Gelukkig is het hier eindelijk flink afgekoeld en alles staat lekker tegen elkaar open te luchten!

Wij gaan deze week lekker genieten! Groetjes en veel plezier op jullie mooie tocht!

Rick, Petra en Fenna Stoop27-07-2019 12:06

Hi Guys
Fancy coming over for a coffee? We are next to you now near Diaporos xx
Bryn
Fly-The-Coop

Bryn29-06-2019 09:13

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [12]
Reactieformulier

Reactieformulier

Moorspots: Find info, photos and reviews for marinas and anchorages worldwide

Skadi vaart tussen vasteland Myticas en eiland Ithaka. Op vaart langs mooie plekken op de Ionische eilanden. Rond 18 septeber naar Prèveza en 1 oktober terug naar Italiaanse wateren. Skadi gaat weer in Crotone op de kant. 23 oktober rijden wij naar Vlissingen in drie dagen tijd. Zie route 2019 Griekenland;(wordt regelmatig bijgewerkt.

  • 2020: idee: terug naar Venetië, dan naar Slovenië, Kroatië, zuid-Italië/Apulië
  • 2021: mogelijk  tegen de klok in om de Peloponnesos, Kreta, stukje Dodecanesen
  • 2022: Italiaanse westkust Balearen, Barcelona, zuidelijk naar Andalusië, Portugal en in de winter doorvaren naar de Canarische eilanden, door naar:
  • 2023: Madeira, Azoren en nazomer terug naar Iissabon, zuid portugal en zuid Spanje

 

 

 

SY Skadi Odin Vlikhobaai

Nieuws over onze website

Skadi website

 

 

Skadi in de Literatuur

De Skadi, en wij, worden een paar maal vermeld in literatuur van zeilbladen en watersport sites. Hieronder kan je de verhalen teruglezen.

Skadi in Zilt 129

Skadi in Nauticlink editie 147 - februari 2017

Skadi Interview in Moorspots Blog

Bootmagazine nr 58: editie april/mei 2019

Bootmagazine nr 59: editie juni/juli 2019

Bootmagazine nr 60 editie augustus/september 2019 volgt spoedig

 

Bezoekers vandaag: 129Laatste wijziging: 15-09-2019

Andere vertrekkers