Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

haĺlo allebei. Blij dat jullie en de Skadi de orkaan goed doorstaan hebben. Wat goed, dat jullie op tijd een plek aan de wal hebben gezocht en gevonden als 'noodopvang'. Hopelijk hebben jullie en de boot weinig schade opgelopen. Het is in elk geval achteraf een spannende ervaring, maar het meemaken...
Groeten uit ons kikkerland, waar het ook een beetje eng begint te worden. Liefs, Thea & Leo

Thea en Leo20-09-2020 07:25

He lieve mensen,

Goed getimed! When sailing, always check the weather and watch the waves... Jullie tweede natuur gelukkig. Blij dat jullie er zo goed vanaf zijn gekomen. Dikke kus en knuffel, tot ergens dit jaar nog!

Miriam18-09-2020 21:47

Hallo daar, happy bonkers. Mooi op tijd het verslag gelezen. Bij jullie gebeurd er net een en ander. Tenminste ....... Wat een voorbereidingen om de eventuele storm de baas te kunnen blijven. Werk aan de winkel. Geweldig. Nog niet aan huis denken maar nog even door varen. Veel sterkte en een goede spanning toegewenst aan allen aldaar. Groetjes van ons beiden.
Geert en Ineke.

Geert16-09-2020 17:34

Hallo,

Wir wünschen Euch weiterhin ein schönen Segeltörn mit vielen guten und interessanten Erfahrungen. Uns hat es sehr gefreut, dass wir in Mesolonghi kurz ins Gespräch gekommen sind. Unser Charterboot geben wir heut ab - für unser zukünftiges, eigenes Boot habt Ihr uns gute Anregungen gegeben. In Hamburg seid ihr gerne willkommen.

Viele Grüße
Dieter und Elke

Elke und Dieter Jessen11-09-2020 14:22

Hoi lieve beide,

Wat een avonturen weer, hebben weer even bijgelezen, krijg je als je zelf ook op vakantie bent he. Zo te lezen gaat het goed en vermaken jullie je prima met de andere zeilers. Lekker blijven genieten.😘

Geert en Ineke On Tour28-07-2020 18:47

Dag lieve beide, de 1e 4 dagen lezen zitten erop. Mooie verhalen, heerlijk te lezen. Heel leuk te lezen dat jullie Albanië zien vanuit de boot. Wij vorig jaar met de camper de hoge bergen gereden, Land en Water😍

Ineke Brans05-07-2020 17:47

Dag Annelies en Peter,

Ik volgde enkele dagen via Vesselfinder jullie trips en was blij voor jullie dat sailing 2020 eindelijk van start kon gaan.
Nu net de blog helemaal bij gelezen... wat een toestanden in Griekenland als de coastguard nog niet juist op de hoogte is...

13 juli tot 24 juli gaan we zelf een tochtje Oosterschelde/Volkerak/Haringvliet maken en alle kleine haventjes waar we nog nooit geweest zijn een bezoekje brengen van enkele dagen. Rustig aan dus.
Momenteel is het hier behoorlijk winderig en waterig.
5/6 bf met vlagen 7/8, de lijnen kraken soms behoorlijk en onze fenders worden tot de helft van de dikte platgedrukt tegen de stijger waar we dwars in de wind liggen. Maar boot, fenders en stijger zijn blijkbaar sterk genoeg :-)

Hopelijk kan ik volgend jaar inhalen wat ik dit jaar samen met jullie gemist heb.

Warme groetjes van uit mijn Zeelandoffice

Lieve & Tony

Lieve & Tony03-07-2020 12:25

Ihr Lieben Crotone Nachbarn Annelies und Peter
Wir haben uns als Eure Nachbar-Landlieger sehr wohl gefühlt und uns über Eure Bekanntschaft sehr gefreut. Kaum waren die Wasserverbrauchsnachbarn eingewassert worden, war anderntags der ganze Platz wieder trocken und die grossen Wasserpfützen verschwunden; nur der mitgespülte Unrat liegt noch herum. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen irgendwo im Mittelmeerraum sehr.
Ganz liebe Grüsse von FAGO, Helga und Franz
Wünschen:
Mast und Schotbruch und allzeit eine Handbreit Wasser unter dem Kiel.

Helga Waibel und Franz Wüst28-06-2020 17:09

Hallo Peter en Annelies,
Fijn dat jullie zeereis dit jaar toch nog door kan gaan. We wensen jullie mooie avonturen in de wateren rondom Griekenland. En de katten natuurlijk veel speelplezier aan boord. Behouden vaart en tot ziens, Thea en Leo

Thea & Leo27-06-2020 17:01

Jullie recente nieuwsbrief gelezen. Wat goed om de ervaringen te kunnen meelezen. Kom tot de ontdekking dat zoals de touren, vaarroutes en belevenissen misschien wel hard werken is. Met als dank, ervaring en met lotgenoten, uitzichten, rust en stilte. Wij zijn blij om de Skadi in Griekenland aan het werk te hebben gezien en de bemanning hebben leren kennen. Wat morgen ook brengen zal: een behouden vaart.
Geert en Ineke.

Geert en Ineke13-03-2020 10:59

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [14]
Reactieformulier

Reactieformulier

De Skadi ligt in het haventje van Palairos / Aetolia-Acarnania.

Actueel:

In aanvulling op ons "ankerfeest" verhaal heeft SY Passion een prima blog geschreven waar je op moet letten bij huren van een jacht in Griekenland. Lees hier het verhaal

 

 

030_Beethovenlaan_19_Vlissingen_190620.jpg

Huur ons huis

Ons prachtige huis in Vlissingen vlak bij zee is in de maand oktober nog te huur. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 72Laatste wijziging: 19-09-2020