Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Dag lieve beide, de 1e 4 dagen lezen zitten erop. Mooie verhalen, heerlijk te lezen. Heel leuk te lezen dat jullie Albanië zien vanuit de boot. Wij vorig jaar met de camper de hoge bergen gereden, Land en Water😍

Ineke Brans05-07-2020 17:47

Dag Annelies en Peter,

Ik volgde enkele dagen via Vesselfinder jullie trips en was blij voor jullie dat sailing 2020 eindelijk van start kon gaan.
Nu net de blog helemaal bij gelezen... wat een toestanden in Griekenland als de coastguard nog niet juist op de hoogte is...

13 juli tot 24 juli gaan we zelf een tochtje Oosterschelde/Volkerak/Haringvliet maken en alle kleine haventjes waar we nog nooit geweest zijn een bezoekje brengen van enkele dagen. Rustig aan dus.
Momenteel is het hier behoorlijk winderig en waterig.
5/6 bf met vlagen 7/8, de lijnen kraken soms behoorlijk en onze fenders worden tot de helft van de dikte platgedrukt tegen de stijger waar we dwars in de wind liggen. Maar boot, fenders en stijger zijn blijkbaar sterk genoeg :-)

Hopelijk kan ik volgend jaar inhalen wat ik dit jaar samen met jullie gemist heb.

Warme groetjes van uit mijn Zeelandoffice

Lieve & Tony

Lieve & Tony03-07-2020 12:25

Ihr Lieben Crotone Nachbarn Annelies und Peter
Wir haben uns als Eure Nachbar-Landlieger sehr wohl gefühlt und uns über Eure Bekanntschaft sehr gefreut. Kaum waren die Wasserverbrauchsnachbarn eingewassert worden, war anderntags der ganze Platz wieder trocken und die grossen Wasserpfützen verschwunden; nur der mitgespülte Unrat liegt noch herum. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen irgendwo im Mittelmeerraum sehr.
Ganz liebe Grüsse von FAGO, Helga und Franz
Wünschen:
Mast und Schotbruch und allzeit eine Handbreit Wasser unter dem Kiel.

Helga Waibel und Franz Wüst28-06-2020 17:09

Hallo Peter en Annelies,
Fijn dat jullie zeereis dit jaar toch nog door kan gaan. We wensen jullie mooie avonturen in de wateren rondom Griekenland. En de katten natuurlijk veel speelplezier aan boord. Behouden vaart en tot ziens, Thea en Leo

Thea & Leo27-06-2020 17:01

Jullie recente nieuwsbrief gelezen. Wat goed om de ervaringen te kunnen meelezen. Kom tot de ontdekking dat zoals de touren, vaarroutes en belevenissen misschien wel hard werken is. Met als dank, ervaring en met lotgenoten, uitzichten, rust en stilte. Wij zijn blij om de Skadi in Griekenland aan het werk te hebben gezien en de bemanning hebben leren kennen. Wat morgen ook brengen zal: een behouden vaart.
Geert en Ineke.

Geert en Ineke13-03-2020 10:59

Hallo Peter en Annelies,
Sterkte met de laatste loodjes vóór jullie weg kunnen.
Goede thuisreis voor jullie allemaal en tot ziens in NL.
Groet van ons,
Thea

Thea20-10-2019 15:08

Dag lieve beide, ben weer bij met lezen van jullie avonturen. Mooi om te lezen wat jullie beleven, bezoeken, doen en niet doen. Kan me voorstellen dat het nu echt tijd gaat worden richting huis te gaan, weer even een andere wereld. Straks een goede terugreis, doe voorzichtig en wie weet tot ziens.

Lieve groet van ons.

Geert en Ineke On Tour19-10-2019 21:07

Heb met veel plezier jullie verhalen weer gelezen. Wat een belevenissen ook allemaal, kan me wel goed voorstellen Annelies dat je het nu ook wel fijn vind om thuis te komen. Die tonijnen, wat een feest verser dan verser. Nu even aan het opruimen en onderhoud. Geniet van de leuke uitstapjes, Puglia😍.

Lieve groet Geert en Ineke

Geert en Ineke02-10-2019 09:10

Hallo Skadi bemanning, ik heb weer genoten van jullie reisverhalen, je maakt wat mee als je vaart he. Dan die nep havenmeesters die hun zakken willen vullen. Heerlijk als het overal zo rustig is, en de mooie natuur. Hoop dat jullie een voorspoedige overtocht zullen hebben. Geniet nog verder.

Lieve groet Geert en Ineke

Geert en Ineke On Tour27-09-2019 09:23

Goedemorgen naamgenoot,

Ninotchka volgt jou (jullie) via de social media en ik hoorde vanmorgen dat je vandaag jarig bent, ’n mijlpaal 70.

Van harte proficiat (uiteraard ook Annelies) en welkom bij het groepje van de 70+-ers !!

Groet,

Peter J. Tilburgs

Peter Tilburgs22-09-2019 11:11

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [13]
Reactieformulier

Reactieformulier

SY Skadi vertrek uit Crotone eind juni 2020

Skadi is op vaart naar Ithaka via Preveza en Lefkas.

Crotone marina

Nieuws over onze website

Sailing News:

 

 

Bezoekers vandaag: 163Laatste wijziging: 10-07-2020