Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Goed om jullie verhalen te lezen! Balen voor Annelies die nog steeds tobt met haar kaak😢 wij zijn weer terug uit la Manga, heerlijk gehad! Boot uit t water geweest en weer schoon wat hard nodig was! Wij konden die paar dagen genieten van de gastvrijheid van Patrick en Anne wat heel gezellig was👍Nu met auto weer terug en voor Philip nog van alles te regelen...ik al aan t wennen aan mijn vrije pensioen leven😎🍀geniet daar en lieve groetjes van ons 😘

Lia en Philip20-08-2021 13:48

Goedenmorgen vrienden. Even een leuk contactje. Tja wat een trieste afgelopen dagen. Geëvacueerd van de camping naar Githion. Dan mochten we terug. Na alle lokale info hebben we besloten toch te vertrekken. Bleek een goede te zijn. Zitten nu aan precies de overzijde en kunnen Githion aan de overkant zien. Ook de nog steeds heersende branden. Het zeewater is vol met asdeeltjes. Jammer. Wel een leuk strandje hier in Bozo bracht. Rustig weer en een vrije plaats. Gaan door naar Elafonisos. We bekijken het dag voor dag. Jullie gaan lekker zo te lezen. Zonnetje mee, windje tegen. Golfjes laag en temperatuur hoog. Leuk om alles weer te lezen hoe het gaat. Blijf genieten en pak wat jullie pakken kunnen. Genieten is ook wel leuk. Groetjes van ons.
Geert en Ineke.

Geert en Ineke09-08-2021 10:02

Dag lieve beide, net weer wat fantastische verhalen gelezen, gaat goed allemaal he. Fijn dat de airco naar wens werkt. Wij ook met camper in Lousioskloof geweest, heb zelfde foto met kerkje in rots😜. Prachtige foto van Peter en de vis, wij nu paar dagen op camping aan zee in Kalamata heerlijk hier. Dan Mani, jullie lekker verder genieten van de mooie trip.😘

Ineke17-07-2021 11:03

Wat een vangst !
Prachtig
Nu nog zo een tonijn....voor de steakjes

Lieve & Tony10-07-2021 14:41

Hoi Annelies en Peter,
Ik moet er weer nog eventjes aan wennen dat ik s'morgens eerst jullie blog weer (bijna dagelijks) kan lezen voor ik begin met mijn dagtaak..., dus jullie een beetje beter jullie best doen om mij telkens van leesvoer te voorzien graag :-)
Maandag krijgt ook Lieve haar 2e vaccinatie, dan nog 2 weken en we kunnen weer een beetje verlicht ademhalen (letterlijk en figuurlijk).
Wij gaan met onze Mirage een dikke week varen in juli en dan als de grote drukte voorbij is nog een week of 3-4 in september. Een routeplan hebben we nog niet, daar is nog tijd voor.
Hopelijk betert het met de pijn van Annelies stilaan een beetje.
Veel vaar- en vakantiegenot en doe de Grieken onze groeten.
Lieve & Tony

Lieve & Tony19-06-2021 15:22

Ik heb jullie website al een tijdje geleden gebookmarkerd, misschien mag ik een korte vraag stellen. we zoeken een geschikte boot, hebben al wat gezien, maar overwegen nu de optie om een kleiner goedkoper schip te kopen in Nl en daarmee te vertrekken en dan in de middelandse zee iets te kopen wat groter en meer geschikt is om langer op te leven... (we hebben nu een vindo 32), het lijkt wel of de keuze daar groter is... Jullie zitten daar al een tijdje, Is dit een realistische keuze op basis van jullie ervaring om zoiets te plannen?? Of toch beter hier te blijven zoeken en dan pas te vertrekken?

Reactie zou super zijn.

Vriendelijke groet Rob en Judith

rob en judith16-06-2021 17:40

Nooit geweten dat je ook op een boot hard moet werken voordat je plezier kan hebben. Leuk om de voorbereidingen te hebben meegemaakt. Het poetsen is klaar, de koelkast gevuld en het bedje opgemaakt. Klaar voor een avontuur. Heel veel zon, wind en verkoeling toegewenst. Werken en genieten. Behouden vaart. We zien elkaar ergens in het zuiden. Trossen los.

Geert15-06-2021 08:25

Heerlijk om jullie verhalen weer te lezen, helemaal goed dat iets betere hotel, beetje luxe mag wel. Succes met alles, tot gauw.😻

Campervriendin02-06-2021 15:46

Wat is het toch weer goed om een verslag te lezen. Het werken op een schip is lijdzaam, hard en medogenloos. Had toch het idee dat jullie op vakantie zijn en moet ik lezen dat het werken is. Wel leuk om te lezen dat er dus ook op het water flapdrollen zijn die het vermaak verzorgen. Lekker dat jullie de tijd krijgen om alles voor te kunnen bereiden voor de overtocht en overwintering. Een goede vaart en voorspoedige thuisvaart. Veel plezier voor jullie beide.

Geert en Ineke18-10-2020 08:35

Heb even op jullie site gekeken. Ik heb tijdens deze trip het boek Op reis met de Hope (van droom naar 6 jaar reizen met zeilschip) van Joshua van Eijndhoven.
Lijkt me echt een boek voor jullie. Ik beschrijf het kort in mijn verslag van Plataria op Pindat.com van 28-8 weer te vinden via onze site
www.opstapmetdecamper.nl
Groetjes ina en Marinus uit “Paleros”

Ina en Marinus21-09-2020 16:37

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [15]
Reactieformulier

Reactieformulier

TCFMARINE

 

 

 

 

SKADI ROUTE  2021 

Skadi is terug in de Ionische Zeenu en op vaart naar Katakolon en via Ithaka, en Lefkas en Preveza terug naar Crotone. Bekijk hier op Google Maps Onze route van dit jaar.

 

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 89Laatste wijziging: 28-09-2021