Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Hoi lieve beide,

Wij zijn weer bijgelezen, meest belangrijke wat ik lees dat het met Annelies beter gaat😍. Stap voor stap langzaam maar je kan al meer dan voor heen. Goed doseren dan gaat het steeds beter, prachtige reis en foto’s. Leuke herinneringen aan de plek waar jullie nu zijn, Jannis op zijn fiets, leuk hoor. Lekker broodje pitah gyros wat een feest. Lieverds geniet, wij.🙋🏻‍♀️😘

Geert en Ineke25-06-2022 20:03

Hallo allebei,
Fijn dat jullie toch onderweg zijn ook al is het intussen een beetje bekend gebied. Zo te zien zijn er toch nog genoeg avonturen te beleven :-)
We hopen dat jullie een mooie zomer hebben en dat het qua gezondheid ook de goede kant opgaat.
Groetjes van ons en natuurlijk ook een aai voor de viervoeters.
Thea & Leo

Thea en Leo25-05-2022 19:40

Hey beiden,

Fijn om jullie te leren kennen via Ad & Scarlet!
We hebben genoten van de verhalen, de reistips, de uit te proberen menu’s,... Moeilijk om niet zelf te gaan dromen van een grotere boot en verre zeilreizen!

Bij deze hebben jullie alvast mijn mailadres.

Ik wens jullie nog heel fijne avonturen op, aan, langs het water!

Warme groet,
Nancy

Nancy Huybrechts06-05-2022 21:08

Dag lieve beide, zijn weer helemaal bij met lezen van jullie verslag. Heerlijk hoor Griekenland, gelijk hebben jullie , vooral zorgen dat Annelies het fijn heeft, dan heeft Peter het ook fijn.

Hoop dat je pijn minder gaat worden wAnnelies. Ga maar lekker genieten van en met elkaar.

Heel veel plezier samen, zal weer een prachtige tocht van herkenning en herinneringen worden.

Liefs van ons.

Ineke02-05-2022 09:28

Annelies en Peter,
Een heel mooie tour, gepaard gaande met geweldige ervaringen, een vleugje spanning en een behouden vaart toegewenst.
Groetjes van ons,
Geert en Ineke.

Geert23-04-2022 06:48

Dag Annelies en Peter,

Goed te lezen dat jullie veilig bij Scadi geraakt zijn en vooral dat Annelies van pijnniveau 8 naar 4 gezakt is, nu stilaan op naar 3...2...1 en uiteindelijk weer een pijnloze Annelies, we duimen...
Vanaf nu kijken we weer elke werkmorgen eerst op de blog of er een nieuwe post is.

Sail safe, Sail from wonder to wonder

Wij hebben intussen een dikke 420 van de 650 km gemaakt en liggen momenteel in een piepkleine maar zeer gezellige en warm haventje in Son-Breugel bij Eindhoven... Volgende stop : Tilburg.

Lieve en Tony

Tony22-04-2022 10:15

Peter en Annelies, het boek is ondertussen uitgelezen en het was leuk even te kunnen wegdromen bij al deze leuke plekjes die jullie hebben gedaan. Ook de geschiedenis die daar bijhoort was heel intrigerend. Kortom ik heb er van genoten!!! Nog veel zeilplezier toegewenst en veel leuke ontdekkkngen. Mvg jean

Jean & Joke02-03-2022 20:04

Hallo Peter,

Komend najaar gaan twee fietsers van Nederland naar de klimaattop in Egypte fietsen voor een campagne van Simavi (simavi.nl). De route door Syrië is geen optie en de MiddellandseZee oversteken blijkt ook moeilijker dan gedacht.

Via Facebook kwam ik op jullie site terecht en ik dacht: jullie kunnen misschien helpen. We zoeken iemand met een boot (liefst een zeilboot) die ons van Europa naar Libanon, Israel of Egypte wilt brengen. Jullie hebben waarschijnlijk een enorm netwerk opgebouwd in die regio aan zeilers en zeelieden. Kennen jullie misschien mensen die de fietsers zouden willen overzetten? Of zouden jullie dit misschien zelfs zelf willen doen? Nou goed.. niet geschoten is altijd mis.

Met vriendelijke groet,
Sijmen Tenwolde

Sijmen15-02-2022 14:28

Dag, vandaag heb ik jullie site ontdekt. Wat gaaf en wat een mooie ervaringen hebben jullie meegemaakt en gaan jullie nog meemaken. Staan jullie open voor medezeilers aan boord van de zomer?

Wij zijn nog niet enorm ervaren en voor jullie kunnen we financien bijdragen. Ik dacht misschien is het een mooie win-win combinatie. Zo ja stuur me maar een mail voor meer gegevens en informatie.

Lydia09-02-2022 21:08

Dag, vandaag heb ik jullie site ontdekt. Wat gaaf en wat een mooie ervaringen hebben jullie meegemaakt en gaan jullie nog meemaken. Staan jullie open voor medezeilers aan boord van de zomer?

Wij zijn nog niet enorm ervaren en voor jullie kunnen we financien bijdragen. Ik dacht misschien is het een mooie win-win combinatie. Zo ja stuur me maar een mail voor meer gegevens en informartie.

Lydia09-02-2022 21:07

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [16]
Reactieformulier

Reactieformulier

Skadi en Buona vista in Keri baai

2022 Skadi weer terug naar de Ionian.

Skadi ligt in Katakolon, we varen op met Buona Vista en trekken al geruime tijd op met Jacqueline en Gerard. Aangezien Annelies, onze trouwe blogschrijfster,  zich niet aan alles en iedereen tegelijk kan wijden en in eerste instantie wel aan haar genezing lopen we achter met het blog. Plan: na Katakolon naar Mesolonghi en dan met buona Vista verder kijken. Zij hebben nog een maand, wij 2, want we willen in augustus al terug naar de winterstalling Crotone en dan naar Spanje rijden.

Schepen die wij o.a. volgen: Passion, Grey Hippo, Iskra, Gioconda, Sea Angel, Calypso, Vida Vagabunda.

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 56Laatste wijziging: 26-06-2022