Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

meezeilen gaat niet meer ,maar wat ben ik jaloers op jullie en wat een leuke reisverhalen lees ik op de blog!Vooral die fenomenale vrijheid ,waarvan jullie zo genieten;niets moet!Varen jullie met andere lotgenoten(lees lolgenoten)of gaat het zo- als het uitkomt?Genieten maar en hou vooral water onder de kiel!FransRedfes

Frans Schrijnemakers11-07-2015 13:01

Ahoi skadi, vanaf de luchthaven Stockholm weer even bijgelezen op jullie site. Mooie avonturen en een geweldige ervaring. Enne...dat van die Engelsen met een kattenallergie.... t blijft een raar eiland. Ik heb vorig jaar ook gepuzzeld of meenemen mogelijk is maar dat kan bijna niet (of illegaal, buiten beeld houden en boete riskeren)

Groeten uit zweden van boes2015.blogspot.nl

André05-07-2015 15:19

Hallo Annelies en Peter,

wat een geweldig avontuur zijn jullie aan het beleven. Leuk om het allemaal te lezen en de foto's te bekijken. De D.O.M. distilleerderij hebben wij ook bezocht en de we hebben ook het goddelijke sap mogen proeven.
Wij hebben onze vakantie er al weer opzitten en zijn twee weken op Rhodos geweest. Het was er goed warm en we hebben heel veel zeiljachtjes zien liggen en voorbij zien scheren. Ik moet toen iedere keer aan jullie denken! :-)
Hopelijk hebben jullie nu betere temperaturen. Ik kijk al uit naar de volgende avonturen!

Groetjes Yvonne

Yvonne Bosboom02-07-2015 16:18

Goedemorgen!
Misschien dat we allemaal even onze zonnedans kunnen doen, want gisterenochtend was het zelfs 7 graden. Best fris in mijn korte fietsbroekie.
Erg leuk om te lezen dat Odin aan de wandel is geslagen en zijn geliefde zus daarna weer 'troost'. Kan mij ergens ook zo voorstellen dat een en ander voor Annelies ook een troost is!
Als het goed is is het bij jullie nu droog. Ik wens, en Jan kennende hij vast ook ;-), jullie zonnige dagen toe, een lekker windje en en minder golven!

Liefs Jan en Miriam.

Jan en Miriam18-06-2015 07:02

Ha Annelies en Peter,
fantastisch zoals jullie alles beschrijven. Niet saai of in herhalingen vallen, gewoon goed en leuk verhaal.

Tja, durf het haast niet te noemen, maar we zitten met de caravan in de Dordogne: regen en onweer, soms wat zon. Maar aan het eind gloort de zon: m'n bootje in Vlissingen. (Hopelijk in hout geen boktor of stiekem afgezonken naast de "Walcheren', wat jij iedere keer voorstelt..))
Hartelijke groet, Khik en Connie

Khik en Connie14-06-2015 11:32

Hallo Peter en Annelies,
Wij volgen jullie belevenissen via de blog.
Inmiddels zijn wij op de terugtocht van een bezoek aan Normandië en de Kanaaleilanden. Vanmiddag vertrekken we vanuit Déliette naar Cherbourg en morgen ( zondag 14/6 ) waarschijnlijk naar Deauville.
Komen we jullie nog ergens tegen?
Graag een berichtje terug.
Met vriendelijke groeten,
Ruud en Joke a/b S.Y. "Wandelaar"

Ruud en Joke van Oers13-06-2015 11:29

Dag Peter en Annelies,
We hebben jullie roerselen gelezen. We voelen met jullie mee. We liggen al vanaf zondag verwaaid in Calais, waar het wel overwegend zonnig is, maar waar het ook veel te hard waait. We hebben al tegen elkaar gezegd: we kopen een krat bier, zetten die in de kuip, dan zijn we een caravan.Wat is daarop tegen. We wandelen veel, lezen meer dan ooit, dus wij vermaken ons wel, zelfs zonder fiets

Groetjes
Guus en Sarina

guus en sarina11-06-2015 20:45

Super leuk om te lezen jullie avonturen! Wat een stress van te voren en wat is t dan genieten samen! We blijven jullie volgen, blijf maar zo uitgebreid schrijven! En prachtige foto's hoor! Geniet er samen van! Lieve groeten Philip en Lia

Philip en Lia04-06-2015 18:27

Leuk jullie verslag te lezen. Handig die fietsen met hulpmotor. Zitten er ook kattenmandjes op of kunnen jullie dat die beestjes niet aandoen? Blijf genieten: van elkaar, de boot en de omgeving. Marjolijn

Marjolijn van der Jagt04-06-2015 10:23

Leuk verslag tot nu toe schatten!! we volgen jullie bijna dagelijks even! Best wel stoer van de katten hoe het tot nu toe gaat! zelfs nog even verstoppertje spelen :)
En die kachel..tja...jullie zijn verliefd toch?!
Veel plezier schatten!!
Kus van de Blerkjes

Miriam01-06-2015 14:08

[1]      «      9   |   10   |   11   |   12   |   13      »      [13]
Reactieformulier

Reactieformulier

Skadi gaat p de kant oktober 2019

Skadi staat op de werf in Crotone.

16/5/2020 news from the Deartment of Foreign Affairs & Trade Italy: https://www.dfa.ie/travel/travel-advice/a-z-list-of-countries/italy/

 

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Bezoekers vandaag: 20Laatste wijziging: 16-05-2020