Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi

Gastenboek

Reactieformulier

Hoi Peter en Annelies,

Geweldig zoals jullie daar met de Skadi al of niet onder zeil en motor op je gemak de kust af gaan, en geweldig genieten.
Helaas is het geen Duohand met de Simply Red: geen 2e bemanningslid. dat zou Berry Macco zijn, maar er is veel naars gebeurd, wat niet in een gastenboek thuishoort.
De Simply Red ligt nog steeds NIET naast de Walcheren!! C.q. vaart dus nog, of beter gezegd: drijft nog (is hout, toch?).
Goede dagen, toegewenst van ons, Khik & Connie.

Khik01-09-2015 22:08

Hoi Annelies en Peter,

met zijn 7-en aan een mooring, dat lijkt ons ook niet zo comfortabel. Wij zagen dat jullie ook slecht weer hebben. Wij hebben de benen genomen, althans de golf van biscaye maar dat hebben jullie vast wel gezien. Wij waren de regen beu maar troost je, ook hier veel regen en storm gezien. Vandaag eerste mooi dag dat we vanaf boord het water in konden plonsen.... yeah! mijlpaal. We liggen nu in Vigo, morgen weer verder dus ws. overmorgen Portugal in. We zien jullie iets lager dan gepland :-)

Lieve groeten van Rinus en Ingrid

Ingrid en Rinus30-08-2015 18:57

Lieve mensen
Gaaf jullie verhalen te lezen, ben net er ff voor gaan zitten.
Zijn ook druk geweest met het kopen van een motorjacht, is wel weer wennen, maar we genieten er wel van, veel comfort en andere vaar gebieden, ook weer leuk.

Fantastische belevenissen, maar moet er niet aan denken met 7 aan een mooring, lijkt me stressvol. Aan de andere kant heb je verder niet veel meer aan je hoofd dan het zeilen en wordt je steeds relaxter. Ik zie het Arnold nog niet doen, die wil het liefste in een box, hihi. Nog maar lekker genieten en we wachten op de vervolg verhalen. Goede vaart en Liefs Arnold en Margot

Arnold en Margot24-08-2015 15:18

Ha jongelui,
Zojuist jullie “kade-verhalen” gelezen. ’n Anekdote die ik zelf ’n keer heb meegemaakt in de haven van Lage Zwaluwe (jaren geleden).

Drie man aan boord; Frits Honhof (de eigenaar), Guus Pruijsen (cafébaas en uitbater van café “ ’t Vonderke” in Eindhoven en ik.
We gaan aanmeren na een dagje “Biesbos” en Guus wil met een touw in zijn hand op de kade springen, echter hij mist en sodemietert in het water.
Komt proestend boven; staat er ’n oud dametje te kijken die zegt: “Maar meneer, wat doet u nu?”
Het antwoord van Guus: “Och mevrouw, zo leg ik altijd aan!”.
Goede reis verder en ik blijf jullie volgen.

Peter J. Tilburgs
Obbicht

Peter J. Tilburgs22-08-2015 16:38

Hoi Peter,

Heb net de foto's en teksten op jullie site bekeken. Leuk. Mooi schip. En Annelies lijkt me een echte zeilster! Leuk dat je - als voormalig (bestuurs)lid van onze vereniging De Rederij nu met je eigen schip een wereldreis gaat maken.

In 2004 kochten we als WSV De Rederij een nieuwe Bavaria 38, waarmee we nu nog steeds varen. Niet zo snel als de Dehler, maar best comfortabel. Leden van de club die jij nog zult kennen zijn Daan de Haas van Dorsser, Peter Verbeek, Hans van Driem, Henk Danser, Jan de Haast en Wiel Birkholzer. je ziet, een stabiele club. Daan en ik zeilden in juni nog twee weken met onze partners met een gehuurde Jeanneau 37 op de Cycladen. En van 1993 tot 2011 hadden we een Moody 40 in de Ionische Zee in deeleigendom. Van een wereldreis is het nooit gekomen, maar zeilen is nog steeds favoriet.

Op mijn YouTubekanaal https://www.youtube.com/user/wsvmoody staan o.a. filmpjes van trips met de genoemde schepen. Ik ga je zeker volgen!


Met vriendelijke groet,
Rob Lohman
De Kattenberg 21
5571 RX BERGEIJK
T 0497-572182
M 06 534 90 721
roblen.lohman@gmail.com
www.tmcconsultancy.nl

Rob Lohman14-08-2015 15:45

Ha peter en annelies,

Heb eindelijk tijd om alle verhalen te lezen. Liggen nu voor anker bij Swanage. Ik wil je graag mailen. Naar welk mailadres kan dat?

Tinie en john29-07-2015 20:36

Hoi Peter en Annelies, wat leuk om jullie verhalen te lezen. We hebben nog geen creatieve oplossing bedacht voor jullie overvloedige voorraad toiletpapier. We zijn benieuwd waar jullie nu zijn en of/wanneer wij jullie onderweg gaan treffen. Wij vertrekken ongeveer over een weekje om langs de kust van Frankrijk af te zakken. Groetjes van Rinus en Ingrid

Rinus en Ingrid19-07-2015 20:17

Lieve Peter en Annelies,
Wat ontzettend mooi dat jullie aan de grote langverwachte reis begonnen zijn! Zo mooi om te lezen allemaal! En nog mooier om er even je ogen bij dicht te doen en het voor je te zien... Fantastisch. Wij wensen jullie alle plezier, iets meer zon en warmte, veel mooie en bijzondere momenten en boven alles een gezonde en behouden vaart! Liefs, Berthy en Peter (van ooit uit CINX ;-) _

Berthy en Peter15-07-2015 10:49

War leuk om jullie verhalen te lezen! Van kappertje spelen tot katje redden! Maar ook heel mooie dingen zien en toch ook afhankelijk zijn van t weer! Blijf lekker genieten en doe alleen wat je samen prettig vindt! Wij vertrekken 23 juli naar.... We hopen weer keertje richting Zuid- Engeland! Jullie horen t nog wel, eerst nog even werken! 😘☀️😎⛵️⚓️🍀

Philip en Lia11-07-2015 20:59

meezeilen gaat niet meer ,maar wat ben ik jaloers op jullie en wat een leuke reisverhalen lees ik op de blog!Vooral die fenomenale vrijheid ,waarvan jullie zo genieten;niets moet!Varen jullie met andere lotgenoten(lees lolgenoten)of gaat het zo- als het uitkomt?Genieten maar en hou vooral water onder de kiel!FransRedfes

Frans Schrijnemakers11-07-2015 13:01

[1]      «      8   |   9   |   10   |   11   |   12      »      [13]
Reactieformulier

Reactieformulier

Skadi op de kant

Ons volgende artikel is verschenen in het tijdschrift Bootmagazine. Deze keer over onze 10 mooiste ankerplekken. Lees hier meer.

Skadi staat op de kant in Porto Vecchio Crotone. Op 23 oktober rijden wij naar Vlissingen in drie dagen tijd.

Dit was onze reis 2019 Griekenland .We hebben besloten de komende winter thuis de balans op te maken over de afgelopen 5 jaar reizen en plannen voor de komende jaren, financieel, emotioneel en fysiek. Dat betekent dat we nu geen route uitstippelen voor na 2020. Hierover meer in de nieuwsbrieven die we in de herfst/winter gaan uitsturen. In 2020 gaan we zeer waarschijnlijk terug naar Kroatië Zuid Dalmatië.

SY Skadi - Halkidiki/Sithonia/Diaporos/Agios Panagias/Lagonisi beach

Nieuws over onze website

Skadi website

  • Ons foto album Kroatië is geplaatst.
  • Foto album van  Montenegro is geplaatst
  • Foto albums Griekenland worden binnenkort geplaatst
  • Nieuwsbrief Griekenland reis 2019 is in de maak
  • DEKPA en E-TEPAI zie info en advies op onze pagina  https://www.zeilschip-skadi.nl griekenland-algemeen

 

 

Nieuw in ons blog

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Skadi in de Literatuur

De Skadi, en wij, worden een paar maal vermeld in literatuur van zeilbladen en watersport sites. Hieronder kan je de verhalen teruglezen.

Skadi in Zilt 129

Skadi in Nauticlink editie 147 - februari 2017

Skadi Interview in Moorspots Blog

Bootmagazine nr 58: editie april/mei 2019

Bootmagazine nr 59: editie juni/juli 2019

Bootmagazine nr 60 editie augustus/september

 

Bezoekers vandaag: 131Laatste wijziging: 22-10-2019

Andere vertrekkers