Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi
 

Montenegro

Vignet: we zijn ingeklaard in Zelenica. Vignet 80 euro voor een maand.

Wifi :

T-mobile winkel. N.B. T-mobile is hier niet dezelfde T-mobile als in Nederland. We hebben op onze telefoon bij binnenkomst in Montenegro meteen het bericht,, welkom in Montenegro" gelezen en dan doet de Nederlandse T-mobile jou een voorstel. Dat was 2,50 betalen voor elke MB of een weekpas kopen voor 14,95 euro. Hier in Montenegro kochten wij een 10 dagen wifi pas voor 10 euro, met ONBEPERKT internet.

Gas: niet genomen

Diesel: Getankt in Herzeg Novi. Dieselprijs 1,11 euro.

Je kunt belastingvrij tanken in Porto die Montenegro. Dan moet je een stempel laten maken voor 35 euro. Dat kan via de havenmeester gedaan worden. Wanneer je 200 liter tankt levert dat een voordeel van ongeveer 80 euro. Naar onze mening is het pas echt rendabel wanneer je een motorboot hebt en 3000 liter wilt tanken.

Je moet een afspraak maken om te tanken. Omdat je daarna Montenegro direct moet verlaten, ook bij slecht weer, was dat voor ons een reden om er geen gebruik van te maken. Immers is 1,11 euro ook al erg voordelig.

TCFMARINE

SKADI NIEUWS: we zijn vertrokken uit Cotone en de eerse 150 mijlen zijn naar oost Corfu. Het Korinthe kanaal is gesloten dus onze 2021 reis gaat om de Peloponnesos.

  • We hebben een zelf inbouw Airco aangeschaft bij The Climate factory. Na de inbouw zetten we een inbouwverslag op onze site.
  • Eind 2021 komt ons eerste boek uit
  • het gehele blog over ons vertrek in 2015 alsmede over de reis in 2016 en 2017 is voortaan in PDF-vorm te vinden op onze website
  • Beslissing: 2023 terug naar Spanje.

Winteryard in Crotone https://www.portovecchioservice.it/en/

We stayed for the 4th winter in the yard of Porto Vecchio of Elio Balzano. It s a pleasure to have the Skadi on this yard, Elio is a master with his crane and the crew is very professional and helpfull and the price is very good. Next winter we will go back for the 5th time.

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur vanaf juni 2021. De boekingskalender gaat ook open voor april/mei afhankelijk van Corona ontwikkelingen. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 73Laatste wijziging: 18-06-2021