Google 'Translate'

Skadi Discovery Tour
Zeilschip Skadi
 
griekenland

Het vierde jaar zeilen op Skadi Discovery Tour

De planning voor 2018 was en is geworden de Ionische kant van Griekenland (Westelijke eilanden) door het kanaal van Korinthe, Athene, een deel van Evia, en daarna om de Peloponnesos (met de klok mee) terug naar Italië.

Klik hier voor Onze routekaart Griekenland in 2018 op Google Maps

Het vierde jaar van de Skadi World Tour wat tot nu eigenlijk een Skadi Med Tour is geworden. Als we de verhalen horen over de Carib krijgen we steeds meer het gevoel dat we niet weten wat we aantreffen en we weten niet of we dat wel leuk vinden terwijl we hier wel weten wat we hebben en we vinden het nog steeds geweldig in de Middellandse Zee.

Aan de andere kant trekt ons ook "even" een rondje Azoren, Madeira, Canarische eilanden, Marokko. De winter doorbrengen in zuid Spanje, en op de Canarische eilanden....Allemaal overwegingen....

We gaan einde seizoen 2018 en 2019 niet meer terug naar Marina di Ragusa. We overwinteren in Crotone. Het scheelt meer dan 250 mijl varen (500 mijl heen en weer), scheelt tevens een hoop vaartijd en die extra tijd kunnen we in Griekenland beter gebruiken.

TCFMARINE

SKADI NIEUWS: we zijn vertrokken uit Cotone en de eerse 150 mijlen zijn naar oost Corfu. Het Korinthe kanaal is gesloten dus onze 2021 reis gaat om de Peloponnesos.

  • We hebben een zelf inbouw Airco aangeschaft bij The Climate factory. Na de inbouw zetten we een inbouwverslag op onze site.
  • Eind 2021 komt ons eerste boek uit
  • het gehele blog over ons vertrek in 2015 alsmede over de reis in 2016 en 2017 is voortaan in PDF-vorm te vinden op onze website
  • Beslissing: 2023 terug naar Spanje.

Winteryard in Crotone https://www.portovecchioservice.it/en/

We stayed for the 4th winter in the yard of Porto Vecchio of Elio Balzano. It s a pleasure to have the Skadi on this yard, Elio is a master with his crane and the crew is very professional and helpfull and the price is very good. Next winter we will go back for the 5th time.

Huur ons huis

vakantiewoning te huur in Zeeland

Ons mooie huis in Vlissingen vlak bij zee is te huur vanaf juni 2021. De boekingskalender gaat ook open voor april/mei afhankelijk van Corona ontwikkelingen. Klik op onderstaande link voor info en om te boeken.

Vakantiewoning aan zee te huur

Bezoekers vandaag: 71Laatste wijziging: 18-06-2021